AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 8 Sirocco sai Android 9.0 Pie -päivityksen

HMD Globalin tuorein huippupuhelin Nokia 8 Sirocco on tänään saanut Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmäpäivityksen. Nokia 8 Sirocco on jo järjestyksessään kahdeksas Nokia-puhelin, jolle tuorein Android-päivitys on tullut ladattavaksi.

Android 9.0 Pie tuo mukanaan muutamia muutoksia käyttöliittymään sekä navigointimahdollisuuksiin. Kyseessä on Googlen yhdeksäs merkittävä Android-julkaisu ja kuudestoista suurempi päivitys. Yksi merkittävimmistä päivityksen ominaisuuksista kantaa nimeä Adaptive Battery. Kyseessä on älykäs virranoptimointiominaisuus, joka tunnistaa vähiten käytettyjä sovelluksia ja vähentää näiltä akunkäyttöä, jotta puhelimen akku kestäisi paremmin. Päivityksen mukana tulee lisäksi Adaptive Brightness -ominaisuus, joka säätää näytön kirkkautta ympäristön ja käyttötarkoituksen mukaan. Ominaisuus oppii myös käyttäjän mieltymyksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusittu navigointipalkki mahdollistaa eleohjattavuuden sekä täysin uuden tavan ohjata laitetta. Näytön alareunassa olevat tutut kolme painiketta on tällä kertaa korvattu kahdella, joista toinen on tuttu paluupainike ja toinen on viiva. Ilmoitusvalikkoa on päivitetty pyöreillä pika-asetuksilla ja ilmoituksissa on nyt valittavana automaattisesti älykkäitä vastausvaihtoehtoja. Android 9.0 Pie sisältää myös lukuisia muita ominaisuuksia ja parannuksia muun muassa tietoturvaan.

Nokia 8 Sirocco -puhelimessa päivityksen voit ladata menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys. HMD Global saattaa jakaa päivitystä porrastetusti, joten kaikille Android 9.0 Pie ei välttämättä ole heti tarjolla.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ei ollut kuin ~2.5kk myöhässä päivitys mun NOKIA 8 .SIROCCO puhelimeen. Onkos tulevatkin päivitykset yhtä kauan myöhässä. Melkein kaikki muut Nokian puhelimet kerkeä saamaan Android 9.0 pie päivityksen.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android