AppleYleinen

Apple ei julkaise iPhone 15 Prosta perinteistä kultaista väriä – Tältä näyttää korvaava Titan Gray -väriversio

Kuva: 9to5mac.com

Apple on julkaisemassa syyskuun aikana uudet iPhone 15 -sarjan älypuhelimet, jonka Apple vahvistanee ensi viikon aikana. Apple julkistaa tuttuun tapaan neljä puhelinta, jotka olisivat iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro sekä iPhone 15 Pro Max (tai iPhone 15 Ultra). Erityisesti pro-malleissa tullaan näkemään mielenkiintoisia uudistuksia.

Tänä vuonna tullaan ottamaan käyttöön titaanirunko, joka korvaa aikaisemman ruostumattoman teräksen. Muutoksen odotetaan vaikuttavan myös Applen tarjoamiin väriversioihin. Tuorein raportti kertoo Applen luopuvan kultaisesta ja violetista väriversiosta, jotka korvataan uusilla Titan Gray (titaaninharmaa) sekä tummansinisillä väreillä.

Alapuolella olevan kuvan pitäisi antaa hyvä käsitys siitä, miltä uusi Titan Gray -väri näyttää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva: 9to5mac.com

Titan Gray ei mahdollisesti ole virallinen markkinointinimi, mutta Applen kerrotaan käyttäneen sitä koko kehitysprosessin ajan. Uusi titaaninharmaa väri on tummempi kuin hopea tai valkoinen, mutta vaaleampi kuin musta tai grafiitti.

Applen odotetaan esittelevän iPhone 15 -perusmallit pirteämmissä väreissä, joita ovat ainakin musta, vihreä, sininen, keltainen sekä vaaleanpunainen.

Uutuuspuhelimien julkaisu on todennäköisesti 12. syyskuuta.

Lähde: 9to5mac.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple