AppleYleinen

Apple iPhone 12 Pro laitettiin kestävyystestiin – puhelimen uusi Ceramic Shield naarmuuntuu samalla tavalla kuin lasi

Applen uusi iPhone 12 Pro on päätynyt tunnetun tubettajan JerryRigEverythingin tuoreimmalle videolle, jossa puhelimelle tehdään tuttu kestävyystesti. Videolla naarmutetaan, taivutetaan sekä poltetaan uutuuspuhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iPhone 12 Pron yksi rakenteellinen kohokohta on Applen mainostama Ceramic Shield -lasi, joka löytyy puhelimen etuosasta. Applen mukaan Ceramic Shield -lasin pitäisi olla neljä kertaa kestävämpi kuin tavallinen älypuhelimista löytyvä lasi muun muassa pudotustilanteessa. Apple on yhdistänyt lasiin nanokoon keraamisia kiteitä, jotka ovat kovempia kuin useimmat metallit, jonka ansiosta on voitu toteuttaa parempi kestävyys. Apple ei kuitenkaan ole luvannut Ceramic Shieldin kestävän naarmuja yhtään normaalia enempää.

Tuore JerryRigEverythingin video myös vahvistaa, että iPhone 12 Pron Ceramic Shield naarmuuntuu täysin samalla tavalla kuin perinteinen lasi. Videolla on kuitenkin havaittavissa, että polttotestissä iPhone 12 Pron näyttö ei palanut, joka oli todennäköisesti Ceramic Shieldin keraamisten kiteiden ansiota, sillä ne johtavat vähemmän lämpöä.

JerryRigEverything-kanavan iPhone 12 Pro -puhelimelle tekemän kestävyystestin voi katsoa kokonaisuudessaan alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Applen ylikallis romu turhake.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple