HuaweiYleinen

Vuotokuvissa julkaisematon Huawei Nova 8 SE

Huawei on julkaisemassa kotimarkkinoillaan Kiinassa pian uuden Nova 8 -malliston, johon odotetaan kuuluvan useita edullisemman hintapisteen huippupuhelimia. Lisäksi luvassa on Huawei Nova 8 SE, joka on selvästi edullisemman hintapisteen älypuhelin, joka tarjoaa kuitenkin 5G-yhteydet.

Kiinalaislähteiden mukaan Nova 8 SE -puhelimessa olisi 6,53 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, pisaramainen lovitoteutus sekä integroitu sormenjälkilukija. Puhelimen yksi kohokohta tulee olemaan myös 66 watin pikalataus, joka nähtiin aikaisemmin huippuluokan Mate 40 -puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan Huawei tulee luottamaan puhelimessa kahteen MediaTekin kehittämään järjestelmäpiiriin, jotka ovat Dimensity 720 sekä Dimensity 800U. Nova 8 SE -puhelimesta on tulossa siis kaksi eri versiota, joista toinen on hieman edullisempi. Akku on vuodon mukaan kooltaan 3800 milliampeerituntia.

Kameroiden osalta Nova 8 SE -puhelimen takaosaan odotetaan neloiskameraa, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etuosassa on ainoastaan yksi kamera, joka on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä.

Vuotaneen kuvan perusteella Huawei tulee luottamaan vasempaan yläkulmaan sijoitettuun laatikkomaiseen kamera-alueeseen, ja kameroiden välistä löytyy LED-salama. Kuvissa Nova 8 SE nähdään neljässä värissä, jotka ovat musta, sininen, violetti sekä valkoinen. Tietojen perusteella Huawei on saanut puhelimesta vain 7,46 millimetriä paksun, jonka lisäksi painoa on vain 178 grammaa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei