AppleYleinen

Apple julkaisi iOS 16.1.1- ja iPadOS 16.1.1 -korjauspäivitykset – mukana korjaus kahteen vakavaan haavoittuvuuteen

Apple iPhone 14 Pro

Apple on laittanut tänään jakoon uuden iOS 16.1.1 -päivityksen iPhone-puhelimille, mutta myös iPad-tableteille vastaavan iPadOS 16.1.1 -päivityksen. Kyseessä on pieni korjauspäivitys, joka sisältää virheenkorjauksia ja suojapäivityksiä. Apple suosittelee päivityksen lataamista kaikille käyttäjille.

Korjauspäivitys laitettiin jakoon vain kaksi viikkoa iOS 16.1 -version jälkeen, joka toi mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia. Tarkemmin iOS 16.1 -versioon voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka iOS 16.1.1- ja iPadOS 16.1.1 -päivitykset ovat vain pienikorjaus nykyiseen ohjelmistoon, niin kokoa on silti 300 megatavun verran. Päivityksen omalle laitteelle voi käydä lataamassa menemällä: Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

Applen mukaan uutuuspäivitys korjaa iPhone-puhelimissa ja iPad-tableteissa kaksi haavoittuvuutta. Molemmissa haavoittuvuuksissa laitteen etäkäyttäjä saattoi aiheuttaa odottamattoman sovelluksen sulkemisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen. Applen mukaan ongelmat on korjattu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vielä tänä vuonna Applen odotetaan julkaisevan myös iOS 16.2 -päivityksen, jota yhtiö on tarjonnut jo halukkaille beetatestiä varten. Ios 16.2 julkaistaan todennäköisesti joulukuussa.  

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple