OnePlusYleinen

Julkaisemattoman OnePlus Nord CE 3 -puhelimen tiedot vuotivat – saamassa jopa 108 megapikselin kameran

OnePlussan Nord-sarjan älypuhelimet sijoittuvat tunnetusti alemman ja keskihintaluokan kategorioihin. Suomessakin runsaasti myynnissä nähtyjä OnePlus Nord -malleja on julkaistu OnePlussan toimesta noin reilun kahden vuoden ajan. Nyt OnLeaks-nimellä tunnettu vuotaja Steve Hemmerstoffer on vuotanut tulevan OnePlus Nord CE 3 -puhelimen teknisiä tietoja Gadget Gang -nimiselle sivustolle.

Uusi OnePlus Nord CE 3 -puhelin voitaisiin nähdä markkinoilla aikaisintaan ensi vuoden ensimmäisellä tai toisella puoliskolla. Vuodon mukaan puhelimessa olisi 6,7 tuuman kokoinen LCD-näyttö, joka yltää Full HD+ -tarkkuuteen ja tukee 120 hertsin virkistystaajuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Järjestelmäpiirinä puhelimessa nähtäisiin Qualcommin Snapdragon 695 5G. Järjetelmäpiirin kaverina olisi 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua tallennustilaa. Nord CE 3 -puhelimen akun koko on OnLeaksin vuodon mukaan 5000 milliampeerituntia ja akkua voidaan ladata 67 watin pikalaturilla.

Pääkameran tarkkuus puhelimessa olisi 108 megapikseliä. Pääkameran kaverina on kaksi muuta kameraa, syvyys- sekä makrokamera, joiden tarkkuus on kaksi megapikseliä. Selfiekameran tarkkuus olisi puolestaan 16 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nord CE 3 -puhelimen sormenjälkilukija sijaitsee virtapainikkeen yhteydessä puhelimen sivussa. Tällä hetkellä ei ole tietoa puhelimen ulkoisista muutoksista, mutta lähempänä julkaisua näemme varmasti vuotoja myös ulkonäöstä. Myös markkina-alueet ja hinta on toistaiseksi mysteeri. Nord CE 3 -puhelimen edeltäjä Nord CE 2 on saatavilla myös Suomessa, joten voidaan olettaa, että myös Nord CE 3 nähdään markkinoilla maailmanlaajuisesti.

Lähde: Gadget Gang

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus