AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 6 -mallinimi vahvistettiin – julkaisu jo kulman takana

Kiinalainen OnePlus on tänään aloittanut sosiaalisen median kanavissaan vihjailemaan tulevasta huippupuhelimestaan, jonka mallinimeksi on nyt vahvistettu OnePlus 6. Puhelimen mallinimi on lisäksi vahvistunut tänään Wi-Fi-sertifikaattitiedoista. Uudella vihjailevalla 4 sekunnin videolla välähtää numero 6 sekä teksti ”the speed you need”.

Viimeaikoina OnePlus on itse kertonut OnePlus 6 -puhelimen esimerkiksi saavan iPhone X -mallista tutun näyttöloven sekä suuremman näyttö-runko-suhteen. Huhujen mukaan OnePlus 6 tulisi saamaan Qualcommin Snapdragon 845 -piirin sekä OxygenOS 5.1 -käyttöliittymän, joka perustuu Android 8.1 Oreo -versioon. Kovin tarkasti puhelimen ominaisuuksista ei vielä tiedetä, mutta OnePlus 6:n voidaan olettaa olevan jälleen kerran varsin kattava päivitys edeltäjäänsä verrattuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska OnePlus on jo nyt aloittanut vihjailemaan tulevasta puhelimestaan, niin julkaisun ei voida olettaa olevan enää kaukana. Aikaisemmin OnePlus 6:n julkaisun on odotettu tapahtuvan kesän alussa, mutta parhaimmassa tapauksessa puhelin tullaan virallisesti näkemään jo lähiaikoina.

Lähde: OnePlus – Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android