AppleYleinen

Apple laittoi jakoon iOS 16.1.2 -päivityksen iPhone-puhelimille – tarjoaa korjauksia ja parannuksia

Apple iPhone 14 Pro

Apple on julkistanut tänään ja laittanut jakoon uuden iOS 16.1.2 -päivityksen tuetuille iPhone-puhelimille. Kyseessä on jälleen kerran pieni korjauspäivitys, joka on julkaistu kolmisen viikkoa iOS 16.1.1 -version jälkeen. Applen odotetaan vielä tänä vuonna tarjoavan puhelimilleen ainakin iOS 16.2 -päivityksen.

Kokoa päivityksellä on noin 300 megatavun verran, joten kyse ei ole mistään massiivisesta tiedostosta. Päivityksen omalle laitteelle voi käydä lataamassa menemällä: Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen julkaisemien päivitystietojen mukaan iOS 16.1.2 parantaa toimivuutta langattomien operaattoreiden kanssa. Lisäksi päivitys tulee parantamaan kolaritunnistusta uusimmista iPhone 14- ja iPhone 14 Pro -puhelimissa. Apple myös ilmoittaa päivityksen tarjoavan tuttuun tapaan tärkeitä suojauspäivityksiä.

Päivityksen ilmoitetut muutokset:

  • Toimivuutta langattomien operaattoreiden kanssa on parannettu
  • Kolarintunnistusta on parannettu iPhone 14- ja iPhone 14 Pro -malleissa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple ei ole kovinkaan tarkasti ilmoittanut, millaisia parannuksia esimerkiksi kolarintunnistus on saanut. Todennäköisesti optimoinnit voivat ehkäistä turhia hätäpuheluita, joista on aikaisemmin raportoitu. Uusimmat puhelimet ovat syksyn aikana soittaneet hätänumeroon esimerkiksi vuoristoradassa ja muissa vastaavissa tilanteissa.

Odotettavasti Apple tulee vielä joulukuussa tarjoamaan iPhone-puhelimille suuremman iOS 16.2 -päivityksen.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple