AppleYleinen

Apple nostamassa App Storen maksuja lokakuussa – näin paljon hinnat nousevat

Apple on kertonut nostavansa App Store -palvelun maksuja euromaissa lokakuun alussa. Nostamisen syynä on euron heikko kehitys suhteessa Yhdysvaltojen dollariin ja Apple maksattaa valuuttamuunnoksen suoraan asiakkaillaan. Sovellusten lisäksi myös sovellusten sisäiset maksut tulevat nousemaan Applen mukaan myös Chilessä, Egyptissä, Japanissa, Malesiassa, Pakistanissa, Puolassa, Etelä-Koreassa, Ruotsissa ja Vietnamissa.

Apple tarjoaa kehittäjille ennalta määriteltyjä tasoja, joille kehittäjät voivat hinnoitella sovelluksensa ja pelinsä. Apple kertoo, että nämä tasot nousevat lokakuussa. Esimerkiksi ensimmäinen taso maksaa tällä hetkellä yhden euron niin lokakuussa hinta nousee 1,19 euroon. Enimmäistaso nousee 999 eurosta 1199 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen hinnastot löytyvät Applen omilta kehittäjäsivuilta ja yhtiö on silloin tällöin muuttanut tarpeen mukaan hinnoitteluitaan sovelluskaupan lisäksi myös eri palveluissa. Hinnankorotukset eivät vaikuta automaattisesti uusiutuviin tilauksiin.

Uudet hinnat tulevat Applen toimesta voimaan 5. lokakuuta. Kehittäjät voivat nostaa tuotteidensa hintoja eri tahtiin Applen kanssa.

Lähde: MacRumors

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple