XiaomiYleinen

Xiaomi vilautti vahingossa julkaisematonta Redmi Pad -tablettia – tällaisesta laitteesta on kyse

Julkaisematon Redmi Pad

Xiaomilta on odotettu uutta tablettia, joka olisi ensimmäinen laatuaan Redmi-tuotemallistossa. Huhuissa on puhuttu Redmi Pad -tabletista jo kuukausia, mutta julkaisu on todennäköisesti vihdoin jo lähellä. Julkaisu saattaa tapahtua jopa vielä tällä viikolla, mutta täyttä varmuutta siitä ei ole.

Lähenevästä julkaisusta viitteitä antaa myös se, että Xiaomi Kuwait on julkaissut vahingossa Instagram-tilillään kuvan Redmi Pad -tabletista. Julkaisu on kuitenkin jo poistettu, mutta kuva on silti päätynyt nettiin. Kuvassa tabletti nähdään vihreässä väriversiossa, mutta tabletista odotetaan myös muita väriversioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Instagram-julkaisun perusteella tabletissa on neljä kaiutinta ja Redmi Pad -tabletin kanssa keskitytään erityisesti median kuluttamiseen. Tabletin takaosassa nähdään Redmi-logo, mutta myös suuri kamera-alue. Tabletti näyttää yleisilmeeltään kulmikkaalta. Poistetun postauksen perusteella Redmi Pad tulee maksamaan 71,9 kuwatin dinaaria, joka vastaa noin 232 euroa.

Redmi Pad aikaisemmassa kuvavuodossa.

Redmi Pad -tabletin on odotettu saavan 11,2 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on 2K-tarkkuus. Huhujen mukaan tehoista tulisi vastaamaan MediaTekin kehittämä MT8781-järjestelmäpiiri. Akun odotetaan olevan kooltaan 7800 milliampeerituntia ja sitä ladataan 22,5 watin teholla. Kameroiden osalta odotettavissa on 8 megapikselin takakamera yhdessä LED-salaman kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi on luvassa Android 12, jonka päällä hyrrää MIUI 13 for Pad -käyttöliittymä. Vuotojen mukaan Redmi Pad tullaan esittelemään ainakin kahdessa muistivariantissa, jotka ovat 3 + 64 gigatavua sekä 4 + 128 gigatavua. Odotettavasti Redmi Pad -tabletista saattaa olla erilliset Wi-Fi- ja LTE -versiot.

Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa, mutta sitä tuskin joudutaan odottamaan enää kovinkaan kauaa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi