AppleYleinen

Apple paljastaa odotetut iPhone 14 -puhelimet kello 20.00 – katso tilaisuutta täältä!

Apple Eventin kutsu

Apple julkistaa uudet iPhone 14 -sarjan älypuhelimet tänään kello 20.00 Suomen aikaan alkavassa tilaisuudessa. Kyseessä on tilaisuus, jossa on pitkästä aikaa yleisö paikalla, mutta samalla tilaisuudessa odotetaan olevan ennakkoon nauhoitettuja osia. Apple lähettää julkaisun suorana omien sivujensa kautta, mutta myös YouTuben kautta on mahdollista katsoa tapahtumaa. Tilaisuutta voi katsoa artikkelin alareunasta.

Odotuksien mukaan tilaisuuden pääpaino olisivat iPhone 14 -sarjan älypuhelimet, joita on tulossa neljä kappaletta. Apple julkistaa huhujen mukaan iPhone 14-, iPhone 14 Max-, iPhone 14 Pro- ja iPhone 14 Pro Max -puhelimet, jotka olisivat suorat seuraavat viime vuoden iPhone 13 -puhelimille. Tilaisuudessa odotetaan nähtävän myös uudet Apple Watch Series 8-, Watch Pro- ja Watch SE -älykellot sekä 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iPhone-puhelimissa odotetaan tänä vuonna olevan panostetun erityisesti pro-malleihin, jotka tulevat saamaan uuden järjestelmäpiirin, selvästi päivitetyt kamerat sekä uudenlaisen reikänäytön. Kellojen osalta Watch Pro tulee olemaan huhujen mukaan suunnattu kestäväksi ja se voi saada jopa tuen satelliittiyhteyksille.

Tarkemmin tuoreimpiin huhuihin ja tietoihin tulevista julkaisuista voi käydä tutustumassa kattavasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisutilaisuus alkaa siis kello 20.00 Suomen aikaan ja sitä voi seurata alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple