AppleYleinen

Apple työstää uusia täyslangattomia Beats Studio Buds -kuulokkeita – vuotokuvat paljastavat yksityiskohtia

Apple on tunnettu vahvasti AirPods-kuulokkeistaan, mutta Apple omistaa myös Beats-brändin. Nyt tuoreet vuodot kertovat Applen työstävän uusia täyslangattomia Beats Studio Buds -kuulokkeita, joiden kuvia sekä animaatioita on paljastunut Applen omista tvOS 14.6- ja iOS 14.6 -beetaversioista. Kuvat on löytänyt ja julkaissut MacRumors-sivusto.

Beats Studio Buds -kuulokkeet ovat kooltaan varsin kompaktit ja vastaavat pitkälti kilpailijoiden langattomia nappikuulokkeita. Lisäksi kuulokkeet saavat kompaktin latauskotelon, joka on muodoiltaan hieman soikea. Kuvissa kuulokkeista on nähty kolme väriversiota, jotka ovat musta, valkoinen ja punainen. MacRumors-sivuston mukaan Beats Studio Buds -kuulokkeiden muotoilu on pitkälti vastaava, mitä on odotettu seuraavan sukupolven AirPods Pro -kuulokkeille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti kuulokkeiden tarkoista teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä mitään tietoa, mutta kyseessä ovat todennäköisesti laadukkaan nappikuulokkeet. Huhujen mukaan kuulokkeissa saattaisi olla kuitenkin aktiivinen taustamelun vaimennus, jota ei ole aikaisemmin Beats-kuulokkeissa ollut.

Toistaiseksi ei ole mitään tietoa, milloin nyt vuotaneet Applen kehittämät Beats Studio Buds -kuulokkeet tullaan julkaisemaan. Koska kuvat on lisätty jo iOS 14.6 -beetaversioon, niin todennäköisesti kuulokkeiden julkaisu tapahtuu uuden iOS-version julkaisun jälkeen.

Lähde: Macrumors.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple