AppleYleinen

Apple vahvisti: Uusia tuotteita julkaistaan 20. huhtikuuta

Apple on vahvistanut tänään, että yhtiö tulee järjestämään julkaisutilaisuuden ensi viikon tiistaina 20. huhtikuuta. Tapahtuma alkaa kello 20.00 Suomen aikaan ja se tullaan lähettämään etäyhteyksien välityksellä Applen pääkonttorista. Tilaisuuden antimiin odotetaan kuuluvan erityisesti uusia iPad-tabletteja.

Odotuksien mukaan suurin pääpaino tulee olemaan päivitetyssä iPad Pro -tablettimallistossa. Raporttien mukaan Apple tulisi hyödyntämään 12,9 tuuman versiossa mini-LED-näyttötekniikkaa sekä uutta A14X-järjestelmäpiiriä. Lisäksi iPad Pro -tabletteihin odotetaan USB-C-liitäntää sekä tukea päivitetylle Apple Pencil -kosketusnäyttökynälle. Uusien iPad Pro -tablettien ohella Applelta on odotettu myös äänituotteita, sillä huhuissa on mainittu muun muassa AirPods 3- ja AirPods Pro 2 -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa saatetaan nähdä päivitystä myös Apple TV:hen ja myös päivityksiä MacBook Pro -läppäreihin. Applen odotetaan ottavan käyttöön enemmän omia Apple Silicon -prosessoreja tulevissa tietokoneissaan, joista nähtiin ensimakua jo viime vuonna. Viimeinen ja hartaasti odotettu tuote Applelta on AirTags-seurantalaite. AirTags-laitteita on huhuttu jo kahden vuoden ajan, mutta tuoreimpien odotuksien mukaan julkaisua on lupa odottaa nyt kevään aikana.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple