AppleYleinen

Apple Watch SE (2022) -älykello vuotojen kohteena – odotetaan maksavan enemmän kuin edeltäjänsä

Apple Watch SE

Applen edullisin älykello, eli Watch SE on saamassa seuraajan, sillä nyt vuotojen kohteena on Watch SE (2022) -älykello. Apple esitteli ensimmäisen SE-malliston älykellon vuoden 2020 syksyllä, mutta kaksi vuotta myöhemmin luvassa on päivitetty versio, mutta tietojen mukaan Apple tulee myös nostamaan hintaa.

Tuoreen vuodon mukaan Apple Watch SE (2022) -älykellossa olisi nopeampi S7-prosessori, joka nähtiin jo viime vuonna Watch Series 7 -älykelloissa. Kyseisen järjestelmäpiirin suorituskyky on selvästi parempi kuin esimerkiksi nykyisestä Watch SE -kellosta löytyvässä S5-prosessorissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivitys järjestelmäpiiriin ei ole mikään yllätys, sillä usein Apple päivittää SE-tuotteet tuoreimpaan järjestelmäpiiriin pitääkseen suorituskyvyn samalla tasolla todellisien lippulaivatuotteiden kanssa. Vuodon mukaan tuleva Watch SE (2022) tulisi saamaan paremman äänen sekä uuden sykesensorin, joka parantaa EKG-mittausta.

Merkittävää uudistusta ei odoteta muotoiluun, sillä uusien tekniikoiden on kerrottu mahtuvan täysin samaan rakenteeseen kuin nykyisessä Watch SE -kellossa. Applen kerrotaan tulevan tarjoamaan Watch SE (2022) -kelloa kahdessa kokoversiossa, jotka ovat 40 ja 44 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi uudistus tullaan näkemään näytössä, sillä sen kerrotaan tukevan always-on-display-toimintoa. Ominaisuus tulee olemaan samanlainen kuin Applen kalliimmissakin älykelloissa.

Vuoto osaa kertoa jo nyt tarkan hinnan. Apple Watch SE (2022) -älykellon kerrotaan saavan hieman suuremman hinnan kuin edeltäjänsä. Hinnan odotetaan olevan 299 dollaria, joka on 20 dollaria enemmän kuin alkuperäisessä Watch SE-älykellossa.

Lähde: Idropnews.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple