AppleYleinen

Applen omistama Beats julkaisi yhteistyössä Kim Kardashianin kanssa kolme uutta väriversiota Beats Fit Pro -kuulokkeista

Kim Kardashian ja Beats Fit Pro -kuulokkeiden uudet värit.

Apple julkaisi viime marraskuussa uudet Beats Fit Pro -kuulokkeet, mutta tänään värivalikoimaa on laajennettu. Applen omistuksessa oleva Beats on kertonut yhteistyöstä Kim Kardashianin kanssa, joka kattaa yhdessä suunnitellut kolme uutta väriversiota.

Uudet Beats Fit Pro -kuulokkeiden väriversiot ovat nimiltään Moon, Dune sekä Earth. Kaikki kuulokkeet ovat rusehtavia hieman vaaleammasta tummanruskeaksi. Kuulokkeiden myynti alkaa 16. elokuuta Applen verkkokaupassa sekä valituissa Apple Store -myymälöissä 199,99 dollarin suositushintaan. Ne ovat saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa ja Japanissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Halusin irtautua ajatuksesta, että kuulokkeiden on oltava värikkäitä, jotta ne voivat olla kannanotto. Tämä yhteistyö on erityinen, koska sen avulla voit sulautua yhteen tai erottua joukosta, ja Beats tunnetaan yksilöllisyyttä esittelevien tuotteiden luomisesta”, sanoi Kim Kardashian.

Uusien värien ohella Beats on aloittamassa myös ”Beats x Kim” -mainoskampanjan.

”Kim toi oman minimalistisen tyylinsä ensimmäisiin Beats Fit Pro -kuulokkeisiin. Olemme innoissamme voidessamme tarjota Beatsin innovatiivisimmat kuulokkeet kokonaan uudessa, upeassa väripaletissa sekä musiikin ystäville että muodin ystäville” sanoi Applen palvelujohtaja Eddy Cue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Beats Fit Pro -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne ja samalla rakenteessa on erillinen siipi, joka pitää kuulokkeet mukavasti korvissa myös urheillessa. Kuulokkeista on tehty IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät, joten ne kestävät myös hikeä.

Uutuuskuulokkeissa on Apple H1-piiri sisällä, joka takaa monia ominaisuuksia, kuten nopean yhdistämisen sekä automaattisen vaihtamisen Applen laitteiden välillä. Kuulokkeissa on kerrottu olevan dynaaminen pään liikkeiden seuranta, joka mahdollistaa tuen Spatial Audio -äänitoteutukselle. Myöskin aktiivinen taustamelun vaimennus löytyy Beats Fit Pro -kuulokkeista, jonka kerrotaan olevan pääosin samanlainen kuin AirPods Pro -kuulokkeissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moon

Apple on panostanut myös äänenlaatuun ja tuettuna on adaptiivinen taajuuskorjain äänen optimoimista varten. Aktiivisen taustamelun vaimennuksen ohella Beats Fit Pro -kuulokkeissa on myös läpikuuluvuustila. Apple on luvannut kuulokkeille latauskotelon avulla jopa 24 tunnin akunkeston, mutta itse kuulokkeissa on 6 tunnin akunkesto melunvaimennuksen kanssa. Tuettuna on myös pikalataus, sillä 5 minuutin latauksen kerrotaan takaavan jopa tunniksi lisää virtaa.

Dune

Earth

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple