HonorYleinen

Honor 70 ja Honor 70 Pro esillä uusissa kuvissa – tältä näyttävät tyylikkäät uutuuspuhelimet

Honor 70 Pro ja Honor 70.

Honor on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa Honor 70 -sarjan älypuhelimet 30. toukokuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Honor on nyt julkaissut tulevista Honor 70- ja Honor 70 Pro -puhelimista tarkkoja kuvia, jotka paljastavat odotettujen puhelimien tyylikkään muotoilun.

Erityisesti Honor 70 -perusmallista on julkaistu kuvia kaikista kuvakulmista. Puhelimesta on tulossa neljä väriversiota, jotka ovat sininen, vihreä, kristalli sekä musta. Puhelimen etuosassa on reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jossa on kapeat kehykset. Lisäksi näytössä on etukameraa varten tehty reikä keskitetysti yläreunassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on kolmesta ympyrästä koostuva kamera-alue. Ylemmässä ympyrässä on kaksi kamerasensoria ja alemmassa on yksi kamera sekä LED-salamavalo. Kameroiden alapuolella on myös teksti, joka vahvistaa pääkameran tarkkuuden olevan 54 megapikseliä. Honor 70 -puhelimessa on vahvistettu käytettävän Sonyn uutta IMX800-sensoria.

Honor 70 Prosta on myös julkaistu uusia kuvia, jotka vahvistavat pitkälti samanlaisen muotoilun. Suurin eroavaisuus nähdään kamera-alueessa takaosassa, joka on nyt suurempi. Kameroita on edelleen kolme ja mukana on LED-salamavalo. Lisäksi Honor hyödyntää myös kalliimmassa versiossa uutta Sony IMX800 -sensoria pääkamerana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmista puhelimista on julkaistu myös live-kuvia, joiden perusteella Honor 70 Pro tulee saataville samoissa väriversioissa. Nähtävästi vain vihreä väri on viimeistelty mattapintaiseksi ja loput värit olisivat kiiltäväpintaisia. Uutuuspuhelimet ovat kuvien perusteella valmistettu muovikehyksestä sekä lasipinnoista. Kuvat vahvistavat puhelimissa olevan USB-C-liitin, mutta kuulokeliitintä ei ole.

Honorilta on odotettu kolmea puhelinta mallistoon, jotka olisivat kuvissa nähnyt Honor 70 ja Honor 70 Pro, mutta myös Honor 70 Pro+ -mallia odotetaan. Edullisimpaan on huhuttu Qualcommin uutta Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiriä, mutta pro-versioissa olisi MediaTekin kehittämät Dimensity 8100- ja Dimensity 9000 -järjestelmäpiirit. Tarkempia tietoja puhelimista kuullaan varmasti lähempänä julkaisua.

Honor 70 Pro

Lähde: Honor (kiinaksi), Weibo (kiinaksi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor