ASUSYleinen

ASUS antoi lausunnon: Huhut Zenfone-tuotemalliston lopettamisesta eivät ole totta

ASUS Zenfone 10

Viikonvaihteessa kuultiin raportti, jonka mukaan taiwanilainen Asus olisi karsimassa puhelinliiketoiminnastaan. Tietojen mukaan Asuksen kerrottiin sijoittaneen Zenfone-puhelimien parissa työskenteleviä uusiin tehtäviin ja lopettavansa Zenfone-tuotemalliston kokonaan. Asus on nyt lähtenyt nopeasti kiistämään tietoja.

Asus on julkaissut lausunnon, jossa kiistetään vauhdilla leviämään lähteneet huhut. Asus sanoo suorasanaisesti, että huhu, jonka mukaan Zenfone 10 on sarjan viimeinen sukupolvi ja Zenfone-tuotemallisto suljetaan ei ole totta. Yhtiö kertoo jatkavansa kahta puhelinliiketoiminnan päätuotemallistoa, jotka ovat ROG Phone sekä Zenfone.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiö kertoo olevansa sitoutuneen vahvasti älypuhelinliiketoimintaan sekä asiakkaisiinsa. Asus myös kertoi uutuuksia olevan tulossa vuonna 2024.

”Haluamme vastata huhuun, jossa kerrotaan ASUS Zenfone 10:n olevan malliston viimeinen sukupolvi ja ASUS Zenfone -tuotemallisto lopetetaan. Tämä ei ole totta. Jatkamme kahta puhelinliiketoiminnan päätuotemallistoamme, ROG Phonea ja Zenfonea. ASUS on vahvasti sitoutunut älypuhelinliiketoimintaan ja asiakkaisiimme. Pysy kuulolla vuoden 2024 tuotevalikoimastamme”, kerrotaan Asuksen lausunnossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Zenfone-tuotemallisto on viime vuosina tunnettu kompakteista huippupuhelimista, joita ei nykymarkkinassa paljoa ole. ROG Phone -sarja on suunnattu mobiilipelaajille, jossa nähdään aina tehokkaimmat tekniikat ensimmäisenä. Jatkossakin on siis lupa odottaa uutuuksia molempiin tuotemallistoihin.

Lähde: ASUS

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS