NothingYleinen

Tässä ovat syyskuussa julkaistavat CMF by Nothing -tuotteet – Buds Pro -kuulokkeiden, Watch Pro -älykellon ja 65 watin pikalaturin tiedot vuotivat

CMF by Nothing -tuotteet.

Nothing kertoi aikaisemmin uudesta CMF by Nothing -alabrändistä, jonka alaisuudessa tullaan esittelemään aikaisempaa edullisempia laitteita. Elokuun alussa brändiltä kerrottiin olevan tulossa kuulokkeet sekä älykello vielä tämän vuoden aikana. Nyt nettiin on vuodettu kolmen uutuustuotteen kuvia, tietoja sekä julkaisuaika.

Nähtävästi alabrändin ensimmäinen julkaisu nähdään ainakin Intiassa 26. syyskuuta, eli alle kuukauden päästä. Tulossa on Watch Pro -älykello, Buds Pro -kuulokkeet sekä 65 watin tehoinen pikalaturi. Vuotokuvissa nähdään tuotteiden tuote-esittelyjä, joista paljastuu kuvia sekä teknisiä tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch Pro -kello tulee maksamaan 69 dollaria tai 4499 Intian rupiaa (50€). Buds Pro -kuulokkeiden hinta on 3499 rupiaa, joka vastaa noin 39 euroa. Vastaavasti 65 watin laturi maksaa 2999 rupiaa, joka vastaa 33,5 euroa.

Kuvien perusteella kaikissa tuotteissa on oranssi korostusväri. Älykellossa on nelikulmainen rakenne, jossa runko on hopea ja ranneke oranssi. Kelloa tullaan mainostamaan suurella näytöllä, sisäänrakennetulla GPS-yhteydellä sekä puhelutuella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisien tietojen listauksen mukaan Watch Pro tarjoaa 1,96 tuuman kokoisen AMOLED-näytön, jossa on 600 nitin kirkkaus sekä 50 hertsin virkistystaajuus. Kellon pitäisi tukea Always-on-display-toimintoa sekä mukana on yli 100 kellotaulua.

Akku on kooltaan 330 milliampeerituntia ja sen pitäisi kestää 13 päivää. Mitoiksi mainitaan 46,9 x 39,87 x 11,4 millimetriä ja painoksi 31,1 grammaa. Runko on valmistettu alumiinista ja se on IP68-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Urheilutiloja on tarjolla 110 kappaletta. Bluetooth-yhteys on Bluetooth 5.3 -version varassa. Kello saa myös sykkeen mittauksen, SpO2-seurannan, stressin seurannan, unen mittauksen sekä hengitysharjoituksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Buds Pro -kuulokkeet ovat saamassa pyöreän latauskotelon, jonka sisällä on tulpalliset kuulokkeet. Väritykseltään laite on oranssi. Kuulokkeita tullaan mainostamaan 45 desibelin melunvaimennuksella, 11 tunnin akulla sekä ultra-bassotekniikalla.

Kuulokkeissa on tietojen mukaan 10 millimetrin dynaamiset elementit sekä kolme HD-tason mikrofonia. Ääntä on parantamassa älykäs dynaaminen Super Bass -toiminto. Latauskotelossa on 460 milliampeeritunnin akku ja kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin akku. Pikalatauksella saadaan 10 minuutissa akkua 3,5 tunniksi. Kuulokkeet ovat myös IP54-luokitellut.

65 watin pikalaturi tarjoaa niin sanotun ”kolme yhdessä” -ratkaisun, sillä siihen voidaan yhdistää kaksi USB-C-piuhaa sekä yksi USB-A-piuha. Laturista on nähtävästi useita versioita, sillä Yhdysvalloissa ja Intiassa mitat ovat 56,5 x 55 x 30 millimetriä ja Briteissä vastaavasti 65,7 x 55 x 30 millimetriä. Laturi perustuu GaN-ratkaisuun.

Laturi näyttää tukevan useita latausstandardeja, sillä mukana on muun muassa Power Delivery 3.0, Quick Charge 4.0+ sekä Applen ja Samsungin standardit.

Nothingilla ei ole siis juurikaan enää paljastettavana tulevista tuotteista. Nähtävästi tiedot ovat vuotaneet Intian markkinoilta, eikä toistaiseksi ole tietoa tullaanko tuotteet näkemään myynnissä esimerkiksi Euroopassa. Tarkempia yksityiskohtia saadaan varmasti lähiaikoina.

Lähde: Twitter.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing