SamsungYleinen

Samsung Galaxy A22 5G -puhelimesta paljastui uutta tietoa – saamassa Dimensity 700 -järjestelmäpiirin

Samsung Galaxy A22 5G

Samsungin tulevasta edullisimmasta 5G-puhelimesta, eli Galaxy A22 5G -mallista on kuultu ja nähty viime aikoina muutamia vuotoja. Tällä kertaa puhelin on paljastunut suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta. Samsungin tiedetään valmistelevan Galaxy A22 5G -puhelimen julkaisua heinäkuulle.

Geekbenchin listaus kertoo tutut yksityiskohdat, vaikka paljoa puhelimesta ei paljastukaan. Galaxy A22 5G -puhelimen mallikoodin on tiedetty olevan SM-A226B ja samainen laite näkyy Geekbenchin tietokannasta. Samsung tulee varustelemaan puhelimen MediaTekin kehittämällä alemman hintapisteen Dimensity 700 -järjestelmäpiirillä, jossa on integroitu 5G-modeemi. Listaus paljastaa puhelimessa olevan myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä tuorein Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien 3D-mallinnukseen perustuvien vuotokuvien mukaan Galaxy A22 5G -puhelimessa olisi noin 6,5 tuuman näyttöpaneeli sekä mitat olisivat 167,2 x 76,4 x 8,7 millimetriä. Kuvien perusteella laitteen takaosassa olisi laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria. Galaxy A22 5G -puhelimen etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli ja oikeassa kyljessä on virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija.

Samsungin tiedetään suunnittelevan Galaxy A22 5G -puhelimen julkaisua heinäkuulle, eli muutaman kuukauden päähän. Todennäköisesti Samsungin tavoitteena on päästä lähemmäksi 200 euron hintapistettä tulevan 5G-puhelimensa kanssa, mutta rinnalla odotetaan myös Galaxy A22 4G -versiota.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung