ASUSYleinen

ASUS julkaisee uuden ROG Phone 3 -pelipuhelimensa 22. heinäkuuta

Asus on vahvistanut virallisilla sivuillansa, että yhtiön seuraava huippuominaisuuksilla varusteltu ROG Phone 3 -pelipuhelin tullaan julkaisemaan 22. heinäkuuta. Asus on lisännyt sivuillensa laskurin, jossa kerrotaan tilaisuuden ajankohta.

ROG Phone 3 on ollut esillä vuodoissa jo muutaman kerran, ja laite on nähty myös Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannassa. Tietojen mukaan puhelimessa olisi varsin pelihenkinen ulkoinen toteutus sekä RGB-valaistus. Puhelimessa on myös 6,59 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, joka perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on myös integroitu sormenjälkilukija sekä mahdollisesti korkea virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiri, jossa on tuki 5G-yhteyksille. RAM-muistia odotetaan 12 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa ainakin 256 gigatavua. Asus ROG Phone 3 -puhelimessa uskotaan olevan myös Android 10 -käyttöjärjestelmä sekä suuri 5800 milliampeeritunnin akku. Laitteen takaosaan odotetaan kolmoiskameraa, joka koostuu ainakin 64 megapikselin pääkamerasta sekä 13 megapikselin toisesta kamerasta.

Uusi Asus ROG Phone 3 tullaan julkaisemaan globaalisti siis 22. heinäkuuta tapahtuvassa julkaisutilaisuudessa. Tilaisuus alkaa kello 18.00 Suomen aikaa. Aikaisemmat ROG Phone -pelipuhelimet ovat olleet saatavilla Suomessa, joten myös ROG Phone 3 tulee tarjolle suurella todennäköisyydellä.

Lähde: ASUS

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS