OnePlusYleinen

OnePlus esitteli uudet älytelevisionsa Intian markkinoille – halvin maksaa vain 155 euroa

OnePlus TV 55U1

OnePlus on julkaissut Intiassa kolme uutta älytelevisiota paikallisille markkinoille. Viime vuonna OnePlus esitteli kaksi huippuominaisuuksilla varusteltua Q-malliston älytelevisiota ja nyt vuorossa ovat hieman edullisemmat U- ja Y -malliston älytelevisiot.

OnePlus TV 55U1 on nimensäkin mukaisesti 55 tuumainen älytelevisio, jossa on 4K-tasoinen LCD-näyttöpaneeli. Näytössä on myös DCI-P3-, Dolby Vision- sekä HDR10+ -tuet. Äänentoistosta on vastaavassa 30W-äänijärjestelmä, joka koostuu neljästä kaiuttimesta ja tukee myös Dolby Atmos -tekniikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus TV 55U1

Ohjelmistopuolella uutuustelevisio tarjoaa Android TV 9 -version, jossa on esiasennettuna muutamia sovelluksia, kuten Netflix, Amazon Prime Video sekä YouTube. Lisäksi OnePlus TV 55U1 on varusteltuna sisäänrakennetulla Chromecast-tuella sekä Google Assistantilla. Lisäksi televisio on tarvittaessa yhteensopiva myös Amazon Alexan kanssa.

Rakenteeltaan OnePlus TV 55U1 on varsin perinteinen televisio, jossa on 95 prosentin näyttö-runko-suhde. Lisäksi rakenne on jopa 6,9 millimetriä ohut ja televisio on rakennettu hiilikuitukuvioisesta materiaalista sekä metallirungosta. Televisiossa on myös kaksiosoinen jalusta, joka on valmistettu metallista.

OnePlus TV Y

OnePlus TV 43Y1 ja TV 32U1 ovat edullisemmat älytelevisiot, joissa on nimensäkin mukaisesti 43 ja 32 tuuman näytöt. Suuremmassa on 1920 x 1080 resoluution LCD-näyttöpaneeli, kun taasen pienemmässä versiossa resoluutio on 1366 x 768 pikseliä. Molemmat tukevat OnePlussan mukaan 93% DCI-P3 -väripeittoa. Molemmissa televisioissa on 20W-äänijärjestelmä, Dolby Vision, Android TV 9 sekä tuki tuttuun tyyliin Chromecastille, Netflixille ja Amazon Prime Videolle.

Edullisimmissakin televisoissa OnePlus on panostanut muotoiluun, sillä myöskin näytön kehykset on pyritty minimoimaan. Kaikissa kolmessa uutuustelevisiossa on myös tuki OnePlus Connect -sovellukselle, jonka avulla pystytään ohjaamaan televisiota suoraan puhelimesta. Lisäksi televisioissa on myös datansäästötila, joka ilmoittaa, kun tietty määrä dataa on käytetty. OnePlus on varustellut televisiot myös lapsitilalla, jossa voidaan asettaa rajoituksia lapsille sekä hallita katseluaikaa.

Intiassa OnePlus TV 55U1 on hinnoiteltu 49 999 Intian rupiaan, joka on noin 595 euroa. OnePlus TV 43Y1- ja OnePlus TV 32Y1 -televisioiden hinnat ovat vastaavasti 22 999 ja 12 999 Intian rupiaa, jotka ovat noin 274 ja 155 euroa. Intiassa kaikki uudet OnePlus-älytelevisiot ovat saatavilla 5. heinäkuuta alkaen. Saatavuutta Intian ulkopuolisilla markkina-alueilla ei ole vielä vahvistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: OnePlus Intia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus