ASUSYleinen

ASUS julkistaa maailman tehokkaimman pelitabletin 4. tammikuuta

Asus on vahvistanut julkaisevansa ensi viikolla 4. tammikuuta CES-messujen aikaan mielenkiintoisia uutuustuotteita erityisesti pelaajille. Yksi uutuustuotteista on nähtävästi ROG Flow Z13 -tabletti, jonka kerrotaan olevan maailman tehokkain pelitabletti. Asus on tunnettu mobiilimarkkinoilla erityisesti ROG Phone -pelipuhelimistaan, mutta pelitabletti tarjonnee Windows-käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitterissä julkaistussa kuvassa ASUS on asettanut tabletin Z-malliseksi. Kuvassa on esillä laitteessa olevan ainakin 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä USB-A-liitäntä. Lisäksi kuvassa on esillä ainakin USB-C-liitin ja virtapainike. Julkaistava laite on siis suurella todennäköisyydellä 2-in-1-hybridilaite, joka tarjoaa jotain Asuksen pelikannettavien ja Microsoftin Surface Pro -tablettien väliltä.


Toistaiseksi laitteesta ei kuitenkaan tiedetä mitään tarkkaa, mutta jos kyseessä on aikaisemmin vuotanut ROG Flow Z13 -hybridilaite, niin ainakin kuva laitteesta on jo nähty Evan Blassin toimesta. Laite muistuttaa vahvasti Surface-tabletteja, sillä mukana on näppäimistösuojakuori sekä takaosassa on jalusta.

ASUS ROG Flow Z13 / Kuva: Evan Blass

Todennäköisesti tiedot tulevat varmistumaan viimeistään ensi viikolla, joten kovin kauaa ei enää tarvitse odottaa tietoja maailman tehokkaimmasta pelitabletista. Myös Lenovo tulee julkaisemaan Legion Y700 -pelitabletin, joka tullaan esittelemään myös ensi vuoden alussa. Tietojen mukaan kyseessä olisi huippuluokan Android-tabletti, joten kohderyhmä olisi hieman eri kuin Asuksen 2-in-1-laitteella

Lähde: Twitter (Asus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS