NothingYleinen

Nothing Phone (1) -puhelimen odotuslistalle voi nyt liittyä – tulossa myyntiin Suomessa vain Elisan valikoimiin

Nothing kertoi jo aikaisemmin tällä viikolla aloittavansa myymään Nothing Phone (1) -puhelinta aluksi vain kutsujärjestelmän avulla. Nyt Nothing on kertonut enemmän kutsujärjestelmästä ja erityisesti siitä, miten kutsun voi saada. Yhtiö on nyt avannut halukkaille odotuslistan, jonka kautta kutsun voi saada ensimmäisien joukossa.

Yrityksen yhteisön jäsenet saavat kutsukoodinsa jo nyt, joka on kiitos monille laitetta pitkään odottaneille yhteisön jäsenille. Lisäksi Nothing on avannut julkisen jonotuslistan ennakkotilauksille. Euroopassa kuluttajat voivat liittyä Nothingin odotuslistalle yhtiön virallisien sivujen kautta tämän linkin takaa. Artikkelin kirjoitushetkellä odotuslistalla on jo noin 65 000 uutuuspuhelimesta kiinnostunutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (1)

Listalle ilmoittautuneet pystyvät näkemään sijoituksensa listalla kirjautumalla Nothing-tilille, jonka lisäksi tilin kautta voi lähettää suosituslinkkejä perheenjäsenille sekä kavereille, jolla voi nostaa itseään jonossa. Nothingin mukaan ennakkotilauskutsuja lähetetään 11. heinäkuuta asti. Kun on saanut kutsun, vastaanottajalla on 48 tuntia aikaa tehdä 20 euron arvoinen talletus ennakkotilauspaikan varaamiseksi.

Puhelimen julkaisun jälkeen, eli 12. heinäkuuta lähtien lähetetään yksityinen linkki Nothing Phone (1) -puhelimen tilaamista varten. Tilaus tulee tehdä 14 päivää linkin vastaanottamisesta ja aikaisemmin tehty 20 euron talletus vähennetään laitteen lopullisesta hinnasta. Lisäksi Nothing tarjoaa 20 euron lisähyvityksen, jonka voi käyttää Ear (1) -kuulokkeiden tai Phone (1) -puhelimen lisävarusteiden ostamiseen tilauksen vahvistuksen yhteydessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on aikaisemmin jo ilmoittanut tuovansa ensimmäisen puhelimensa myyntiin Elisan kautta. Lue lisää Nothing Phone (1) -puhelimesta tämän linkin takaa.

Päivitetty 28.6. kello 11.40: Nothing korjasi aikaisempaa tietoa puhelimen saatavuudesta myös DNA:n kautta. Nothing Phone (1) on saatavilla vain Elisalta Suomessa, mutta se toimii myös Telian ja DNA:n verkoissa. 

Lähde: Nothing sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing