OnePlusYleinen

OnePlus 9 -puhelimista paljastui uutta tietoa – ennakkomyynti alkaa 23. maaliskuuta ja nämä väriversiot ovat tulossa tarjolle

OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro

OnePlus kertoi eilen paljastavansa jotain uutta ensi viikolla 8. maaliskuuta, mutta kyseessä ei ole tiettävästi OnePlus 9 -puhelimien julkaisu. Ensi viikolla OnePlus tulee paljastamaan uutuuspuhelimiensa julkaisupäivämäärän sekä todennäköisesti yhteistyönsä kameravalmistaja Hasselbladin kanssa. Tällä kertaa OnePlus 9 -puhelimista on kuultu jälleen hieman lisää, sillä vuodot paljastavat laitteiden ennakkomyyntipäivämäärän sekä väriversiot.

Tunnetun vuotajan Evan Blassin mukaan OnePlus 9 -malliston ennakkomyynti alkaa 23. maaliskuuta, joka on myös laitteiden odotettu julkaisupäivä. OnePlus 9 -perusversion tilaajat tulevat vuodon mukaan saamaan kaupan päälle OnePlus Buds Z -kuulokkeet ja OnePlus 9 Pron ostajat saavat OnePlus Buds Z Steve Harrington Edition -kuulokkeet. Blassin mukaan OnePlus 9R -puhelimen ja OnePlus Watch -älykellon ei odoteta saavan minkäänlaista ennakkomyyntikampanjaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen OnePlus 9 -mallistoa koskeva vuoto paljastaa laitteiden väriversiot. OnePlus 9 Pron kerrotaan olevan tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat Stellar Black, Forest Green sekä Morning Mist. OnePlus 9 -perusversion on kerrottu myös tulevan tarjolle kolmessa väriversiot, ja ne olisivat Astral Black, Arctic Sky sekä Winter Mist. Perusmallista saatetaan nähdä myös operaattorikohtaisia väriversioita, joita odotetaan olevan muun muassa Gloss Black sekä Glass Gradient Purple.

Vaikka OnePlus ei ole vielä uutuuspuhelimiensa julkaisupäivää paljastanut, niin suurella todennäköisyydellä se tapahtuu 23. maaliskuuta. OnePlussalta odotetaan kolmea uutuuspuhelinta, jotka ovat OnePlus 9, OnePlus 9 Pro sekä OnePlus 9R. Lisäksi yhtiön ensimmäinen älykello OnePlus Watch julkaistaan puhelimien rinnalla.

Lähde: Voice.com (Evan Blass), Oxygenupdater.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus