ASUSYleinen

ASUS ROG Phone 6 -pelipuhelimesta ja massiivisesta tuuletinlisälaitteesta vuodettiin tarkkoja kuvia

ASUS ROG Phone 6 / Kuva: Evan Blass

Taiwanilainen Asus on vahvistanut julkaisevansa globaalisti uuden ROG Phone 6 -pelipuhelimen 5. heinäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Toistaiseksi puhelimesta on julkaistu virallisesti vain vähän tietoja, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut puhelimen tarkat tuotekuvat yhdessä muutamien mielenkiintoisten lisälaitteiden kanssa.

ROG Phone 6 nähtiin jo viime viikolla kiinalaisen viranomaisen Tenaan tietokannassa kuvien ja teknisien tietojen kera. Nyt uudet Evan Blassin julkaisemat kuvat paljastavat puhelimen pelihenkisen muotoilun. Kuvat paljastavat puhelimen etuosassa olevan näyttöpaneeli, jonka ylä- ja alareunoihin on jätetty paksut kehykset. Aikaisemmissa ROG-puhelimissa kehykset ovat olleet eteenpäin suunnattujen kaiuttimien takia, joita voidaan odottaa myös uutuusmalliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ASUS ROG Phone 6 / Kuva: Evan Blass

Kuvat paljastavat puhelimen takaosassa olevan mielenkiintoinen muotoilu. Kameroita nähdään ainakin kolme kappaletta, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Kuvat paljastavat takaosassa olevan myös erillinen näyttöpaneeli sekä muutamia sinisiä yksityiskohtia. Muilta osin takapinta on valkoinen. Blassin mukaan kuvissa puhelimessa nähdään AeroActice Cooler 6 -jäähdytyslisälaite, joka näyttää erittäin kookkaalta.

Lisäksi kuvien kerrotaan paljastavan uuden Devilcase Guardian Lite Plus -suojakuoren, jossa on massiiviset kehykset, mutta suuret aukot takaosassa. Blass ei kuitenkaan osannut kertoa lisäosien tai puhelimien tarkkoja hintoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ASUS ROG Phone 6 ja AeroActice Cooler 6 / Kuva: Evan Blass

ASUS ROG Phone 6 ja Devilcase Guardian Lite Plus / Kuva: Evan Blass

Vuotaneiden tietojen mukaan ROG Phone 6 -puhelin tulisi saamaan 6,78 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 165 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi tehoista kerrotaan vastaavan Qualcommin tuoreimman Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on jopa 18 gigatavua RAM-muistia. Puhelimeen on vuotojen mukaan tulossa myös 5850 milliampeeritunnin akku sekä 65 watin pikalataus.

Asus tulee julkaisemaan ROG Phone 6 -pelipuhelimensa virallisesti 5. heinäkuuta, eli viikon päästä. Nyt vuotaneet kuvat ja tiedot kannattaa siis ottaa edelleen pienellä varauksella vastaan, sillä Asus ei ole niitä itse vielä vahvistanut.

ASUS ROG Phone 6 ja AeroActice Cooler 6/ Kuva: Evan Blass

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS