SamsungYleinen

Vuotanut käyttöopas vahvisti: Samsungin tulevassa uutuuspuhelimessa on irrotettava akku

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

Samsung on vahvistanut julkaisevansa 13. heinäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa uusia kestävärakenteisia laitteita. Tilaisuudessa nähdään vuotokuvissa paljastunut Galaxy Xcover 6 Pro, mutta myös täysin uusi Galaxy Tab Active 4 Pro -tabletti.

Tabletti ei ole ollut vuotojen kohteena, mutta puhelimesta on vuotanut jo monia yksityiskohtia. Nyt nettiin on vuodettu Galaxy Xcover 6 Pron käyttöopas, josta on saatu vahvistuksia muutamille yksityiskohdille. Käyttöopas vahvistaa Samsungin suunnitelleen kestävärakenteisen puhelimen selvästi eri tavalla kuin normaalit Galaxy-puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Xcover 6 Prossa on muun muassa irrotettava takakuori ja tämän ansiosta myös akku voidaan helposti irrottaa. Käyttäjä voi siis helposti vaihtaa puhelimeen uuden akun, eikä sitä tarvitse viedä esimerkiksi huoltoliikkeeseen. Lisäksi virtaa voidaan saada nopeasti lisää, jos mukana on uusi vara-akku.

Käyttöopas vahvistaa myös, että Galaxy Xcover 6 Prossa on kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, Dual-SIM-tuki, Infinity-V-näyttöpaneeli sekä kaksi ylimääräistä painiketta, jotka ovat yläpainike sekä Xcover-painike. Samsung on varustellut tulevan puhelimen myös USB-C-liittimellä, perinteisellä 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä, kahdella takaosan kameralla sekä NFC-yhteydellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien vuotojen mukaan Galaxy Xcover 6 Pro tulee samaan muun muassa 6,6 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, joka takaa tuen 5G-yhteyksille. Puhelimessa on myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat vuotojen mukaan 50 megapikselin pääkamera sekä 8 tai 12 megapikselin ultralaajakulmakamera. Puhelimessa on myös 13 megapikselin tasoinen etukamera. Samsung tarjoaa puhelimelle Android 12 -käyttöjärjestelmän.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung