ASUSYleinen

ASUS Zenfone 11 Ultra esillä vuotokuvissa – Rohkeat värit erottavat sen ROG Phone 8 -pelipuhelimista

Asus valmistautuu uuden Zenfone-puhelimen julkaisuun, josta on kuultu tietoja jo monesti. Oletus on ollut, että tänä vuonna Asus julkistaa Zenfone 11 Ultran, joka olisi käytännössä vain uudelleen brändätty ROG Phone 8. Tammikuussa yhtiö esitteli ROG Phone 8- ja ROG Phone 8 Pro -pelipuhelimet.

Tuore vuoto paljastaa Zenfone 11 Ultrasta todella paljon, sekä samalla se vahvistaa aikaisempia tietoja. Kuvia sekä tietoja tulevasta puhelimesta on löytynyt tuoreimmasta ROG Phone 8 -puhelimen ohjelmistosta, joten tiedot ovat päätyneet julkisuuteen Asuksen tekemän virheen vuoksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat ja tiedot on jaettu Reddit-palveluun, joten ne ovat kaikkien nähtävillä. Kuvien perusteella tuleva puhelin olisi lähes identtinen ROG Phone 8 Pron kanssa. Muotoiluun on tehty vain pieniä muutoksia, ja suurimmat niistä nähdään väreissä. Kuvassa Zenfone 11 Ultra komeilee peräti viidessä värissä, jotka ovat musta Eternal Black, harmaa Misty Gray, sininen Skyline Blue, oranssi Desert Sienna sekä vihreä Verdure Green.

Vuotanut listaus teknisistä tiedoista myös kertoo Zenfone 11 Ultran saavan samat tekniset tiedot kuin ROG Phone 8 Pro. Puhelimessa on 6,78 tuuman kokoinen AMOLED LTPO -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 16 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku olisi 5500 milliampeeritunnin kokoinen ja se tukee 65 watin tehoista pikalatausta. Myös langaton lataus löytyy 15 watin teholla. Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin Sony IMX890 -pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 32 megapikselin 3-kertainen telekamera. Etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera.

Käytännössä vain muotoilu on siis saamassa uudistuksia. Aikaisemmin Zenfone-puhelimissa on panostettu kompaktiin rakenteeseen, mutta Zenfone 11 Ultra on nyt jotain aivan muuta. Toistaiseksi ei ole tietoa, tullaanko esimerkiksi Zenfone 11 -perusmallia näkemään kompaktimmalla toteutuksella.

Lähde: Reddit.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS