ASUSYleinen

ASUS Zenfone 9 -puhelimesta julki väitettyjä virallisia tuotekuvia – tältä näyttää kompakti tehomylly

Zenfone 9 -puhelimen takapuoli

Asus julkaisi heinäkuun alussa ilmeisesti vahingossa virallisen markkinointivideon toistaiseksi julkaisemattomasta Zenfone 9 -älypuhelimesta. Video on Asuksen viralliselta YouTube kanavalta sittemmin poistettu, mutta se ehti paljastamaan tärkeimmät tiedot.

Nyt Twitterissä on SnoopyTech-nimisen käyttäjän toimesta vuodettu yksityiskohtaisia tuotekuvia Zenfone 9 -puhelimesta. Kuvat ovat käyttäjän mukaan virallisia pressikuvia, ja kuvissa puhelimesta on esillä niin etu- kuin takaosakin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen väritys vuodetuissa kuvissa on musta. Asuksen vahingossa julkaisemalla videolla oli mustan lisäksi esillä punainen, vaaleansininen ja vaalea väritys.

Asuksen julkaiseman markkinointivideon pohjalta saatiin selville, että Zenfone 9 -puhelin on Asuksen lippulaivaälypuhelin, joka saa sisäänsä Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Zenfone 9 -puhelin on kompaktin kokoinen ja siinä on 5.9-tuumainen 120 hertsin virkistystaajuudella varustettu AMOLED-näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Zenfone 9 -puhelimessa on 4300 milliampeeritunnin akku. Puhelin on IP68-luokituksen mukaisesti pöly- ja vesitiivis. Kameroita puhelimen takaosasta löytyy kaksi kappaletta, joista pääkameran virkaa toimittaa 50 megapikselin tarkkuuteen yltävä Sonyn IMX766 -sensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näytön vasempaan yläkulmaan on sijoitettu kamerareikä etukameraa varten. Sormenjäljenlukija on sijoitettuna puhelimen virtapainikkeen yhteyteen. Puhelimesta löytyy myös 3.5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Asus tiedotti aikaisemmin, että Zenfone 9 -älypuhelin julkaistaan 28. heinäkuuta järjestettävässä virtuaalitilaisuudessa.

Lähde: SnoopyTech-nimisen käyttäjän Twitter-tili

1 Kommentti

  1. Siis aivan mahtava puhelin tämä varmaan, ”vuoden puhelin” matskua, mutta todisti jo edeltävä Zenfone ettei tule olemaan minun kukkarolleni sopiva, kun maksimissaan 400 € viitsin ja pystyn puhelimesta maksamaan. Ulkonäkökin on mieleeni, minusta aika tyylikkäät nuo kamerarinkulat. Ei varmaan ylikuumenekaan yhtä pahasti nyt kun on vähän asiallisempi järjestelmäpiiri sisässä mitä edellisessä.
    Asus kyllä todella terästäytynyt, suorittaen hyvin myös muilla tuotesaroilla, mutta puhelimien kanssa firma on selvästi tosissaan. Mietin vain että tajuaako esim. naisasiakkaat miten kompaktista ja mukavasti käytettävästä luurista tässä on kyse, vai onko Asus merkkinä sellainen että tulee mieleen vain vastenmieliset nörttijutut? Toivottavasti asiakkaat ymmärtävät että Asus ei ole pelkästään tietokonekomponenttivalmistaja nykypäivänä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS