Black FridaySamsungYleinen

Black Fridayn hintavinkki: Samsung Galaxy Z Flip 5:n hinta tipahti 799 euroon – Galaxy Z Fold 5 myös 450 euron alennuksessa

Samsung Galaxy Z Flip 5 ja Galaxy Z Fold 5

Black Friday tuo mukanaan vähintään kohtuullisia alennuksia, vaikka mitään kovin rohkeita tarjouksia ainakaan toistaiseksi ei ole ollut tarjolla. Nyt kuitenkin Elisa on laittanut asiakkailleen Samsungin uusimmat taittuvanäyttöiset puhelimet melko hyvään alennukseen, sillä puhelimia ei vastaavalla hinnalla ole aikaisemmin saanut.

Elisa tarjoaa asiakkailleen Galaxy Z Flip 5- ja Galaxy Z Fold 5 -puhelimien kaikista versioista 450 euron alennuksen, jonka myötä puhelimien hinnat ovat ennätysalhaalla. Esimerkiksi Galaxy Z Flip 5 -puhelimen 256 gigatavun version hinta on tipahtanut 799 euroon normaalista 1249 eurosta. Galaxy Z Fold 5:n hinta on vastaavasti tippunut 1529 euroon normaalista 1979 eurosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Friday -alennuksista Galaxy Z Flip 5 -puhelimen on pystynyt tähän mennessä ostamaan edullisimmillaan 949 euron hinnalla, joten Elisa on leikannut hinnasta vielä 150 euroa pois.

Elisan tarjoamiin asiakasetuhintoihin pääsee käsiksi kirjautumalla OmaElisa-palveluun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip 5- ja Galaxy Z Fold 5 -puhelimet ovat Samsungin syksyn uutuudet, jotka tarjoavat huippuluokan teknisiä toteutuksia. Tarkempia tietoja voi käydä lukemassa erillisistä artikkeleistamme alapuolella olevien linkkien takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tilasin Fold5 Hobbyhallista 1325 hintaan ja siitä on on jo muutama viikko, en tiedä paljon nyt siellä maksaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday