SamsungYleinen

Tässä on Samsung Galaxy A15 5G – Vuotaneet kuvat paljastavat tulevan hittipuhelimen

Samsung Galaxy A15 5G

Samsung valmistelemassa uutta erittäin edullista 5G-älypuhelinta, joka kantaa nimeä Galaxy A15 5G. Lisäksi Samsung saattaa julkistaa myös 4G-yhteyksiin rajoittuvan mallin, mutta tällä kertaa vuotokuvissa nähdään 5G-versio.

Vuotokuvissa Galaxy A15 5G on esillä tummansinisessä värissä, mutta sitä odotetaan julkaistavaksi myös keltaisena ja mustana. Muotoilun osalta uutuuspuhelin vaikuttaa olevan samanlainen kuin esimerkiksi vuotanut Galaxy A25 5G -puhelin. Takaosassa on kolme erillistä kameraa ja etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttö. Kehys on tasainen, mutta painikkeiden kohdalla on pieni kohouma.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhun mukaan Galaxy A15 5G -puhelimessa olisi 6,5 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on 2400 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 6100+ -järjestelmäpiirin, jonka kaverina on 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Galaxy A15 5G tulee saamaan huhun mukaan 50 megapikselin pääkameran, 5 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin syvyyskameran. Etuosaan on tulossa 13 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku tulee olemaan 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja sen lataus onnistunee 25 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Puhelimessa on myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija virtapainikkeen yhteydessä.

Samsungin odotetaan tuovan puhelimen myyntiin noin 149 dollarin hintapisteeseen. Julkaisua odotetaan tulevien viikkojen aikana, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä olemassa.

Lähde: Newzonly.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung