Black FridayYleinen

Black Fridayn kovimmat tarjoukset julkaistaan tänään – pidä mielessä nämä kellonajat!

Black Friday -kampanjat ovat alkaneet jo monilla jälleenmyyjillä viime viikon perjantaina, vaikka vasta varsinainen Black Friday on huomenna 26. marraskuuta. Ennakkotarjouksissa on ollut monenlaisia mielenkiintoisia älypuhelin-, kuuloke- ja älykellotarjouksia jo nyt, mutta parhaimmat tarjoukset julkaistaan vasta kuitenkin tänään.

Muun muassa Verkkokauppa.com tulee julkaisemaan päätarjouksensa kello 21.00, jolloin tarjoukseen tulee yli 100 uutta tuotetta. Tuotteiden myynti alkaa jo kello 21.15 verkossa ja myymälöissä perjantaina kello 7. Gigantti, Veikon Kone ja Power ovat nähtävästi jo julkaisseet kaikki tarjouksensa 19. marraskuuta, mutta myös uusia tai parempia alennuksia saattaa loppuviikon aikana tulla valikoimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkko-operaattorit Elisa, Telia ja DNA ovat aloittaneet myös tällä viikolla Black Friday -alennuksien myymisen. Ainakin Telia tulee julkaisemaan päätarjouksensa tänään kello 18 ja niiden myynti alkaa heti. Myös DNA:n valikoimiin on lupa odottaa uusia tarjouksia illan aikana, mutta tarkkaa aikataulua ei ole ilmoitettu. Elisa ei erikseen ole ilmoittanut uusien tarjouksien tulemisesta.

Tämän illan aikana monet muutkin jälleenmyyjät tulevat varmasti kertomaan uusista tarjouksistaan. Lisäksi SuomiMobiilissa tullaan tuttuun tapaan vinkkaamaan tarjouksista illan ja huomisen päivän aikana. Alapuolella on vielä yhteenveto sekä aikaisemmat vinkkimme Suomen merkittävimpien jälleenmyyjien aikatauluista ja tarjouksista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteenveto:

Verkkokauppa.com

Gigantti

  • Kaikki tarjoukset julkaistu jo nyt

Power

Veikon Kone

Telia

DNA

Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday