AndroidBlackBerryYleinen

BlackBerry KEY2 LE on uuden halvemman QWERTY-puhelimen virallinen nimi

BlackBerry on valmistelemassa uuden halvemman KEY2 -puhelimen julkaisua. Olemme kertoneet BlackBerry KEY2 Lite -puhelimesta, mutta uusimpien tietojen perusteella puhelinta ei tultaisi kutsumaan kuitenkaan tällä nimellä.

FCC:n tietokanta on paljastanut, että uutuuspuhelin kantaisi nimeä BlackBerry KEY2 LE. Nimestä löytyvä ”LE” voisi olla muun muassa lyhenne sanoista ”Lite Edition”. Puhelin ei siis tule kantamaan aikaisemmin odotettua Lite-nimeä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edullisempi versio KEY2 -mallista voidaan mahdollisesti nähdä jo syyskuun alussa IFA-messuilla Berliinissä. Evan Blassin mukaan puhelin tulee rakentumaan muovista ja se olisi saatavilla kolmessa värissä, jotka ovat punainen, sininen ja kupari. BlackBerry KEY2 LE on todennäköisesti varusteltu QWERTY-näppäimistöllä sekä isoveljestään tutulla muotoilulla. Blassin julkaiseman kuvan perusteella LE-mallissa nähdään kaksoiskamera sekä oikeassa reunassa ovat tutut käynnistys- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Näiden lisäksi on nähtävissä KEY2 -mallista tuttu mukautettava Convenience-painike.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android