AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi 8 -puhelimen käyttäjät saivat viallisen päivityksen – Mukana tuli ”maailman suurin näyttölovi”

Xiaomi on päivittänyt Kiinassa uusinta Mi 8 -puhelintaan hieman epäonnisesti, sillä käyttäjät ovat valittaneet päivityksen tuoneen huomattavan ongelman. Suurin ongelma on varsin ikävä, sillä viallinen päivitys on tuonut mukanaan ”maailman suurimman näyttöloven”.

Xiaomi Mi 8 tunnettaan puhelimena, jossa on varsin suuri näyttölovi, josta löytyy selfie-kameran lisäksi kasvojentunnistuksen mahdollistava infrapunakamera. Kiinassa puhelimen käyttäjät ovat valittaneet, että avatessa esimerkiksi pelin vaakatasossa ilmestyy myös tällöin ohjelmistollisesti toteutettu näyttölovi. Puhelimessa on alla olevan kuvan mukaisesti siis pitkä musta palkki, jota ei kuuluisi olla. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka laajasta ongelma on kyse, mutta Xiaomi on jo todennäköisesti tekemässä korjausta ongelmaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mi 8 -puhelin on Xiaomin tämän vuoden lippulaivamalli, josta löytyy muun muassa Snapdragon 845 -tehopiiri, 6,21 tuuman näyttö sekä 12 megapikselin kaksoiskamera. Puhelin on toistaiseksi myynnissä virallisesti vain Kiinassa, mutta sen odotetaan tulevan tarjolle myös globaalisti.

Lähde: ITHome

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android