AndroidBlackviewYleinen

Blackview BV9000 Pro on kestävä älypuhelin 18:9-kuvasuhteen näytöllä ja kaksoiskameralla

Kiinalaiset älypuhelinvalmistajat ovat pääsääntöisesti todella nopeita liikkeissään ja uusia älypuhelimia tulee jatkuvasti markkinoille. Tällä kertaa kiinalainen Blackview on tuomassa tarjolle uutuuspuhelimen, joka ei ole rakenteeltaan vain kestävä, vaan rakentuu myös uusimman trendin mukaisesti 18:9-kuvasuhteen näytön ympärille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi puhelin kantaa nimeä Blackview BV9000 Pro ja sen rakenne on kumia sekä alumiini-magnesium sekoitusta. Näitä materiaaleja yhdistelemällä on saatu aikaiseksi kestävä älypuhelin, jossa on suuri 5,7 tuuman Full HD -näyttö. Näyttöä kiertää myös kuminen rengas, jonka pitäisi estää näytön hajoamisen. Blackview BV9000 Pro on myös vedenkestävä IP68-sertifikaatin mukaisesti.

Teknisesti puhelin on myös kohtuullisella tasolla. Laitteen tehoista huolehtii MediaTekin Helio P25 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa BV9000 Prossa on 128 gigatavua. Kameroiden osalta Blackview tyytyy 8 megapikselin etukameraan sekä 13 + 5 megapikselin kaksoiskameraan. Blackview BV9000 Pron akku on kooltaan 4180 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmänä toimii Android 7.1.

 

Lähde: Blackview

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android