ElisaMainos

Tässä ovat Elisan parhaat Black Friday -tarjoukset – hanki uusi Nokia- tai Honor-puhelin erityisen halvalla

Black Friday tuo mukanaan huimia alennuksia. Elisa on aloittanut oman Black Friday -alennusmyyntinsä jo hyvissä ajoin alentamalla valikoimastaan löytyvien älypuhelimien hintoja. SuomiMobiili valitsi Elisan valikoimasta parhaimmat puhelimet, jotka tällä hetkellä kannattaa ostaa. Elisa on laittanut alennusmyyntiin kaikki uudet Nokia-älypuhelimet sekä valikoituja Honor-puhelimia. Tarjouksien suhteen kannattaa pitää kiirettä, sillä Elisalla on tarjoustuotteita rajoitettu erä, joiden odotetaan myyvän nopeasti loppuun.

Nokia-puhelimet aina varma valinta

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet Nokia-puhelimet ovat päässeet vakuuttamaan SuomiMobiilin testissä ja keränneet loistavia arvosteluja omassa hintaluokassaan. Elisa on laittanut Black Fridayn kunniaksi alennukseen Nokia 3-, Nokia 6- sekä Nokia 8 -puhelimet.

Nokia 3 on halvin Suomessa myynnissä oleva uusi Nokia-älypuhelin. Puhelimen normaalihinta on ollut pitkään 149 euroa, mutta nyt Elisalta puhelin on mahdollista hankkia 129 euron hintalapulla. SuomiMobiilin testissä Nokia 3:n vahvuuksiksi nousivat laadukas rakenne, hintaluokassaan erinomainen näyttö sekä täysin puhdas Android-käyttöjärjestelmä, joka saa aina uusimmat päivitykset kilpailijoiden puhelimia nopeammin.

Osta Nokia 3 Elisalta 129 euron hintaan.

Toinen Elisan valikoimasta löytyvä Nokia-puhelin on Nokia 6, joka on ollut myynnissä Suomessa 249 euron hintaan. Tällä hetkellä Elisa myy puhelinta alennettuun 229 euron hintaan. SuomiMobiilin arvostelussa Nokia 6 -puhelimessa pääsi vakuuttamaan kamerat, jämäkkä metallirunko sekä suuri ja tarkka näyttö. Myöskin Nokia 6:n vahvuus löytyy käyttöjärjestelmästä, joka saa uusimmat päivitykset todella nopeasti.

Osta Nokia 6 Elisalta 229 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lippulaivatason puhelimien ystäville on tarjolla myös loistava tarjous, sillä täysin uusi Nokia 8 on laitettu huomattavaan tarjoukseen. Nokia 8 tuli pari kuukautta sitten myyntiin Suomessa 579 euron hintaan. Elisa on ottanut laitteen hinnasta 80 euroa pois ja hintaa sillä on tällä hetkellä 499 euroa. Nokia 8 käväisi myös SuomiMobiilin arvosteltavana ja se pääsi vakuuttamaan Android-käyttöjärjestelmän sekä teknisen toteutuksensa ansiosta. Nokia 8 tuli Suomessa myöhemmin saataville suuremmilla muisteilla varusteltuna 649 euron hintaisena ja Elisa on laittanut myös tämän version alennukseen. Nokia 8 128 gigatavun versiolla on hintaa 599 euroa.

Osta Nokia 8 64 Gt -versio 499 euron hintaan Elisalta.

Osta Nokia 8 128 Gt -versio 599 euron hintaan Elisalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor-puhelimia ällistyttävän halvalla

Huawein Honor-puhelimet ovat aina tarjonneet loistavat ominaisuudet ja halvan hinnoittelun. Tällä kertaa Elisa on päättänyt laittaa Honor 8- ja Honor 8 Lite -puhelimet tarjoukseen. Honor 8 on ominaisuuksiltaan loistava ja SuomiMobiilin arvostelussa puhelinta kehuttiin kauniiksi ja tehokkaaksi. Honor 8:n hinta on pyörinyt viime aikoina 320 euron tietämissä ja nyt se on mahdollista ostaa Elisan kautta 249 euron hintaan.

Toinen loistavaan tarjoukseen päätynyt puhelin on Honor 8 Lite. Kyseessä on tänä vuonna myyntiin tullut alemman hintatason älypuhelin, joka tarjoaa hintaansa nähden kuitenkin pätevät ominaisuudet. Suomessa Honor 8 Lite on ollut tarjolla 230 euron hintaisena pitkään ja nyt Elisalta kyseinen puhelin on mahdollista hankkia itselleen 149 euron hintaan.

Osta Honor 8 249 euron hintaan Elisalta.

Osta Honor 8 Lite 149 euron hintaan Elisalta.

Elisan valikoimasta löytyy myös lukuisia muita Black Friday -tarjouksia, jotka voit katsoa täältä. Tarjouksien suhteen kannattaa pitää kiirettä, sillä Elisalla on tarjoustuotteita rajoitettu erä.

 

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:Elisa