SamsungYleinen

Bluetooth-sertifiointi vahvisti Samsung Galaxy Note20 Ultran kuukausia ennen julkaisua

Tältä näyttänee tuleva Galaxy Note20 Ultra tai Galaxy Note20+

Bluetooth SIG -sertifiointitietokantaan on listattu nyt Samsungin tuleva huippuluokan älypuhelin, jonka mallinimi kuitenkin saattaa yllättää. Aikaisemmin huhuissa Samsungilta on odotettu Galaxy Note20- ja Galaxy Note20+ -puhelimia, mutta nyt tiedot paljastavat paremman mallin kantavan nimeä Galaxy Note20 Ultra.

Samsung julkaisi alkuvuonna Galaxy S20 -malliston kolmessa versiossa, joista parhaan mallin nimi oli Galaxy S20 Ultra. Nyt Samsung haluaa tuoda Ultra-lisänimen myös Galaxy Note -mallistoon, joten on siis mahdollista, että muutaman kuukauden päästä markkinoilla nähdään myös kolme Galaxy Note20 -malliston älypuhelinta, vaikka aikaisempien huhujen mukaan Ultra-versiota ei olisi pitänyt olla luvassa. Bluetooth SIG -tietokannassa oleva tieto on yleisesti hyvin luotettava, sillä ne ovat vain harvoin väärässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Note20 Ultra -mallinimi esillä Bluetooth SIG -tietokannassa.

Tuoreen listauksen mukaan Galaxy Note20 Ultran mallikoodi olisi SM-N986U, joka oli aikaisemmin yhdistetty Galaxy Note20+ -malliin. On myös mahdollista, että tietokantaan on lipsahtanut väärä mallinimi, tai Samsung on päättänyt vasta myöhemmin nimetä laitteen Galaxy Note20 Ultran sijasta Galaxy Note20+ -nimellä. Nimeä voidaan vain arvuutella, mutta nyt tuorein tieto kuitenkin odottaa Samsungin julkaisevan Galaxy Note20 Ultran.

Listaus ei paljasta paljoa itse puhelimesta, mutta se vahvistaa laitteessa olevan Bluetooth 5.0 -yhteys. Samsung Galaxy Note20+ on aikaisemmin nähty 3D-mallinnokseen pohjautuvissa kuvissa, joten kuvat saattavat todellisuudessa paljastaa kuitenkin Galaxy Note20 Ultran. Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy Note20 -malliston älypuhelimet globaalisti perinteiseen tyyliin elokuun aikana, joten julkaisuun on vielä kuukausia aikaa.

Lähde: Bluetooth SIG (SM-N986U)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung