SamsungYleinen

Samsungilta tulossa BTS-faneille yllätysjulkaisu – Galaxy S20+ ja Galaxy Buds+ julkaistaan uudessa erikoisvärissä

Tältä näyttää Galaxy S20+:n BTS-erikoisversio.

Samsung tulee nähtävästi julkaisemaan rajoitetusti saataville tulevat erikoisversiot yhtiön Galaxy S20+ -puhelimesta sekä Galaxy Buds+ -kuulokkeista. Erikoisversioiden teemana on kansainvälisesti menestynein eteläkorealainen yhtye BTS, joka on nähty Samsungin mainoskasvoina alkuvuoden aikana. Molemmista tuotteista odotetaan violettia väriversiota ja erityisesti Galaxy S20+ -puhelimen väriversio muistuttaa aikaisemmin Galaxy Z Flip -puhelimessa nähtyä Mirror Purple -versiota.

Twitterissä julkaistujen vihjauksien perusteella Samsung saattaisi julkaista erikoisversiot vasta 9. heinäkuuta, mutta Samsungin erillisen postauksen perusteella ennakkomyynti tapahtuisi 19. kesäkuuta ja 5. heinäkuuta välisenä aikana. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, missä maissa Samsung aikoo erikoisversiot julkaista, mutta Euroopassa julkaisun pitäisi tapahtua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

BTS-erikoisversio Galaxy Buds+ -kuulokkeista.

Galaxy Buds+ -kuulokkeissa nähdään violetin väriversion lisäksi myös BTS:n logo, kun taasen Galaxy S20+ -puhelimen takaosassa ei ole nähtävillä mitään BTS-logoja. Erikoisversiot puhelimista ei ole Samsungille millään tavalla uusi juttu, sillä esimerkiksi viime vuonna myyntiin tuotiin Galaxy Note10+ -puhelimesta Star Wars -erikoisversio ja alkuvuonna Galaxy Z Flip -puhelimesta esiteltiin Thom Browne -erikoisversio.


Lähde: Twitter (Samsung Mobile), Twitter (Max Weinbach)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung