OnePlusYleinen

Vihdoin! OnePlus Pad -tabletti julkaistaan 7. helmikuuta – tältä se näyttää

OnePlus Pad

OnePlus on julkistamassa monia uutuuslaitteita 7. helmikuuta järjestettävässä tilaisuudessa. OnePlus 11 -puhelimen ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden rinnalla tullaan näkemään myös OnePlus 11R -puhelin, OnePlussan ensimmäinen mekaaninen näppäimistö sekä OnePlus TV 65 Q2 Pro -televisio. Myös ensimmäinen tabletti tullaan julkistamaan.

OnePlus Pad on ollut huhujen kohteena pitkään, mutta nyt se tulee näkemään päivänvalon. OnePlus on lisännyt vihjailusivuillensa ensimmäisen kuvan, jossa OnePlus 11 -puhelin ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet ovat tabletin päällä. Kuvat eivät kuitenkaan paljasta tabletista juurikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nettiin on kuitenkin jo nyt vuodettu myös OnePlussan muita markkinointimateriaaleja tabletista, sillä tanskalainen Inputmag-sivusto on laittanut kuvat julki hieman liian aikaisin. Kuvat eivät paljasta vielä aivan kokonaan OnePlus Pad -tablettia, mutta ne kuitenkin antavat hyvän kuvan siitä.

Tabletti on valmistettu runkonsa osalta alumiinista ja takaosassa on reunoilla todennäköinen muovinen antennijuova. Tabletin takaosassa nähdään yksi ulkoneva kamera, jonka alapuolella on LED-salamavalo. Takaosassa on myös OnePlussan logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva paljastaa myös vilauksen etuosasta, jonka perusteella näytön kehykset ovat kohtuullisen kokoiset. Näytön kulmat ovat pyöristetyt mutta vasemman ja oikean reunan kehykset ovat paksummat. OnePlus Pad tullaan julkistamaan nähtävästi ainakin vihreässä väriversiossa.

Toistaiseksi tabletin teknisistä tiedoista ei ole tarkkoja vuotoja. Kuvat kuitenkin kertovat, että OnePlus Pad ei ole ainakaan suora kopio Oppon tai Realmen tableteista. Teknisesti OnePlus Pad voi kuitenkin jakaa joitakin samoja ominaisuuksia ja odotuksien mukaan kyseessä olisi keskihintainen laite.

Tarkemmat tiedot tabletista tullaan varmasti kuulemaan lähiaikoina.

Lähde: OnePlus, Inputmag.dk (artikkeli poistettu) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus