SamsungYleinen

BTS-yhtyeen jäsen Suga uudisti Samsungin Over the Horizon -kappaleen – nyt voit ladata ja asettaa sen puhelimesi soittoääneksi

Samsung on jatkanut yhteistyötään supersuositun eteläkorealaisen yhtyeen BTS:n kanssa uusien Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimien julkaisun yhteydessä. Samalla Samsung ja BTS veivät yhteistyönsä uudelle tasolle antamalla BTS:n jäsenelle mahdollisuuden uudistaa Samsungin puhelimista tutuksi tulleen soittoäänen.

Samsungin tunnettu Over The Horizon -soittoääni tuotettiin uudestaan instrumentaalisesti. Uudistettu versio on BTS-yhtyeen jäsenen Sugan käsialaa. Samsungin Over The Horizon -soittoääni on nyt kymmenen vuotta vanha, mutta se on kehittynyt ajan myötä. Samsungin mukaan soittoäänellä on ollut tavoitteena motivoida ihmisiä testaamaan rajojaan ja avaamaan maailmansa suuremmille mahdollisuuksille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Over the Horizon on kehittynyt ajan myötä, mutta sen vaikutus on yhtä tärkeä tänään kuin kymmenen vuotta sitten. Kun maailma alkaa avautua, aloitamme uuden matkan tuntemattomaan. Yhdessä menemme eteenpäin ja pyrimme luomaan uuden polun kohti tulevaisuutta. Tätä inspiraatiota BTS:n maailmanluokan esiintyjä Suga piti mielessään, kun hän teki versionsa ”Over the Horizon” -kappaleesta pakottaakseen käyttäjät tutkimaan tuntematonta ja avaamaan sydämensä loputtomille mahdollisuuksille. Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu, mutta yhdessä voimme unelmoida, ylittää rajamme ja voittaa kaikki esteet, joita kohtaamme horisontin yli”, kertoi Samsung.

Samsung on tuonut nyt uudistetun version saataville ladattavaksi soittoääneksi, jos niin haluaa. Alapuolella on ohjeet kappaleen asentamiseksi Samsungin älypuhelimiin, mutta sen voi asettaa myös muidenkin valmistajien puhelimien soittoääneksi.

  1. Lataa uusittu Over the Horizon -soittoääni tämän linkin takaa
  2. Mene puhelimessa: Asetukset > Äänet ja värinä > Soittoääni > Valitse ”Tiedostonhallinta
  3. Etsi kappale tiedostohallinnasta nimellä ”[master]suga_oth_full.mp3” ja paina ”ok”
  4. Nyt kappale on puhelimesi soittoäänenä

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung