NothingYleinen

Carl Pein Nothing esittelee ensimmäisen tuotteensa 27. heinäkuuta – luvassa Nothing Ear (1) -kuulokkeet

Entinen OnePlussan perustajajäsenen Carl Pein uusi yritys Nothing on vahvistanut tänään, että yhtiön ensimmäisen tuotteen julkaisu tapahtuu alle kuukauden päästä. Yhtiön ensimmäinen tuote tulee olemaan langattomat nappikuulokkeet, mutta Nothingilta on lupa odottaa myös laajempaa ekosysteemiä.

Nothing Ear (1) -täyslangattomat kuulokkeet tullaan julkaisemaan 27. heinäkuuta 2021 kello 16.00 Suomen aikaan. Kyseessä on ensimmäinen tuote, joka kuuluu Nothingin ekosysteemiin. Kuulokkeissa on kerrottu yhdistyvän raaka kauneus ja tekniikka puhtaaseen äänielämykseen. Nothingista erityisen tekee se, että yritys on päättänyt asettaa muotoilun uutuustuotteiden keskiöön, ja tuotteiden suunnittelussa on tehty yhteistyötä ruotsalaisen Teenage Engineering -yrityksen suunnittelijoiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo joulukuussa 2020 kerrottiin Carl Pein uuden yrityksen saaneen 7 miljoonaan dollarin siemenrahoituksen, johon osallistui merkittäviä teknologiajohtajia ja sijoittajia, kuten Tony Fadell, Casey Neistat, Kevin Lin, Steve Huffman ja Josh Buckley. Nothingin missiona on poistaa esteitä ihmisten ja tekniikan väliltä saumattoman tulvaisuuden luomiseksi. Yritykseltä on lupa odottaa laitteiden ekosysteemiä upealla muotoilulla.

Tulevien kuulokkeiden muotoilun keskiössä on todennäköisesti läpinäkyvyys, sillä Carl Pei on monessa tilanteessa maininnut yhtiön tuotteiden saavan mahdollisesti läpinäkyvän muotoilun. Todennäköisesti lähempänä julkaisua kuulokkeista tullaan kuulemaan enemmän yksityiskohtia.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing