SamsungYleinen

Kuvavuodot jatkuvat Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta – uudet kuvat paljastavat laitteen joka kulmasta

Tunnettu vuotaja Evan Blass julkaisi jo viime viikolla ensimmäisen kuvan Samsungin elokuussa julkaistavaksi odotettavasta Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta, mutta nyt eri lähteestä on paljastunut lukuisia kuvia lisää. Virallisilta näyttävät tuotekuvat on nyt julkaistu Giznext.com-sivuston toimesta ja kuvat paljastavat puhelimen useissa väreissä ja kaikista kulmista katsottuna.

Vuotokuvat paljastavat Galaxy Z Flip 3 -puhelimen neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, violetti, vihreä sekä kultainen. Galaxy Z Flip 3 on tuttuun tapaan rakennettu simpukkapuhelimen muotoon, joka tulee tarjoamaan 6,7 tuuman taittuvan näyttöpaneelin sekä ulkopuolella pitäisi olla edeltäjäänsä suurempi 1,9 tuuman pikkunäyttö. Ulkonäytöllä nähdään nyt enemmän sisältöä kerralla ja sen odotetaan olevan monikäyttöisempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip 3:n ulkopuolella on myös kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimen oikeassa reunassa on tuttuun tapaan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Galaxy Z Flip 3 näyttää koostuvan kaksisävyisestä takaosasta ja kehys on mattapintaista alumiinia. Yleisilmeeltään Galaxy Z Flip 3 on hyvin pitkälti samanlainen kuin edeltäjäversio.

Teknisestä toteutuksesta ei vielä ole täyttä varmuutta, mutta tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin kehittämä Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri tai tuoreempi Snapdragon 888 Plus. Huhujen mukaan Samsung tulisi hinnoittelemaan Galaxy Z Flip 3:n alle 1400 dollariin, mutta myös edullisempaa hinnoittelua on toisinaan huhuttu.

Samsungin on odotettu esittelevän uudet Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Z Fold 3 -puhelimet globaalisti 3. elokuuta, eli reilun kuukauden päästä. Toistaiseksi julkaisua ei ole virallisesti vahvistettu.

Lähde: Giznext.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung