SovelluksetYleinen

Clubhouse on nyt kaikkien käytettävissä – kutsua ei enää tarvita

Suosittu sosiaalisen median palvelu Clubhouse on tehnyt jälleen suuren uudistuksen, sillä palvelun käyttöä varten ei enää tarvitse erillistä kutsua. Jo aikaisemmin Clubhouse tuotiin laajasti tarjolle Android-laitteille, kun alun perin sovellus oli ladattavissa vain iOS-alustalla.

Clubhousen mukaan noin 10 miljoonaa ihmistä on ollut odotuslistalla sovellukseen pääsemiseksi, ja niille annetaan käyttöoikeus lähiaikoina. Täysin uudet rekisteröityjät pääsevät nähtävästi heti Clubhousen palveluun. Kutsujärjestelmästä luopumisen ohella Clubhouse on uudistanut logonsa ja sovellusikoninsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeisien kuukausien aikana Clubhouse on noussut suureen suosioon ja sen ideana on helpottaa audiovisuaalista viestintää. Sovelluksessa voidaan tehdä huoneita jopa 5000 ihmisille ja siellä voidaan järjestää live-keskusteluita ja ihmiset voivat osallistua huoneissa puhumiseen tai kuunteluun. Hiljattain sovellukseen lisättiin yksityisviestit-ominaisuus, jonka kautta lähetettiin jopa 10 miljoonaa viestiä ensimmäisenä päivänä ja yli 90 miljoonaa viestiä ensimmäisen viikon aikana.

Clubhouse on nyt siis avoinna kaikille käyttäjille ympäri maapalloa, joka on ollut myös odotettu suuntaus palvelulta. Lisäksi palvelun avautuminen tapahtuu keskellä lisääntyvää kilpailua, sillä vastaavia ominaisuuksia on otettu käyttöön tutuissa palveluissa, kuten Twitterissä.

Lähde: Clubhouse

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sovellukset