XiaomiYleinen

Xiaomin ”lippulaivojen tappajasta” Redmi K40 Ultrasta paljastui uusia tietoja – tulossa myös globaalisti tarjolle

Väitetty Redmi K40 Ultra.

Xiaomi on nähtävästi tuomassa markkinoille uuden Redmi K40 Ultra -älypuhelimen, joka laajentaa ainakin Kiinan markkinoilla jo entuudestaan laajaa Redmi K40 -mallistoa. Puhelimesta on kuultu ensimmäisen kerran jo keväällä, mutta nyt yhdistelemällä useita tietoja on pystytty saamaan varsin hyvä kuva Redmi K40 Ultran ominaisuuksista.

Redmi K40 Ultran koodinimen tiedetään olevan Agate ja luvassa saattaa olla peräti kaksi eri mallia. Toisessa mallissa on vuotojen mukaan 64 megapikselin kamera ja toisessa tarkempi 108 megapikselin kamera. Xiaomi saattaa kehittää laitteesta hieman erilaisia versioita eri markkinoille, sillä Agate-koodinimellä varusteltua puhelinta odotetaan Kiinan ohella myös Intian ja Euroopan markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen mallikoodi on MIUI-koodeissa K11T, joka tarjoaa 108 megapikselin kameran ja on suunnattu Kiinan ja Intian markkinoille. 64 megapikselin mallin mallikoodi on K11R, ja se tulee tarjolle globaalisti. Puhelimeen tiedetään tulevan MediaTekin kehittämä Dimensity-järjestelmäpiiri sekä 20:9-kuvasuhteen näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella. Redmi K40 Ultraan odotetaan lisäksi 5000 milliampeeritunnin akkua sekä 67 watin tehoista pikalatausta.

Kiinassa puhelimesta on nähty jo metrossa otettuja kuvia, jotka eivät valitettavasti paljasta kovinkaan paljoa. Puhelimessa on prototyyppilaitteiden suojakuori päällä, joka piilottaa muotoilun. Laitteessa on kuitenkin suuri näyttö, jonka yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä. Kuvat voi katsoa artikkelin yläreunasta.

Xiaomin odotetaan julkaisevan Redmi K40 Ultran ainakin Kiinassa elokuun lopulla, ja sen pitäisi olla jollain tasolla lippulaivapuhelimien tappaja. Varmaa on kuitenkin myös, että sama puhelin tullaan näkemään globaalisti myynnissä hieman eri nimellä. Todennäköisesti vielä ennen julkaisua puhelimesta tullaan kuulemaan lisätietoja.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi