LGYleinen

LG:ltä tulossa pian keskihintainen 5G-älypuhelin – LG Q92 5G:n tietoja sekä kuvia vuoti

LG on julkaissut jo useampia 5G-älypuhelimia, mutta nyt odotuksissa on yhtiön edullisin 5G-laite. Kyseessä odotetaan olevan LG Q92 5G -mallinimeä kantava alemman keskihintaluokan älypuhelin, jonka julkaisua odotetaan Etelä-Koreassa jo mahdollisesti elokuun lopulla. Tällä kertaa puhelimesta on paljastunut kuvia sekä teknisiä ominaisuuksia.

Vuotaneen kuvan perusteella LG Q92 5G -puhelimessa luotetaan LG:n uuteen muotoilukieleen, joka nähtiin ensimmäisen kerran Velvet-puhelimessa. Uutuuspuhelimen takaosassa on neloiskamera sekä LED-salamavalo. Etupuolella nähdään näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on reikä etukameraa varten. Rakenteeltaan puhelimen tiedetään olevan MIL-STD 810G -sertifioitu, joten LG on panostanut muun muassa veden- ja pölynkestävyyteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneiden teknisien tietojen mukaan LG Q92 5G -puhelimessa käytettäisiin Qualcommin kehittämää Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa pitäisi olla ainakin 128 gigatavua. Akunkestosta pitäisi vastata 4000 milliampeeritunnin akun, jota ladataan todennäköisesti USB-C-tyypin latausliittimen kautta. LG Q92 5G -puhelimessa on myös suuri 6,7 tuuman näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus.

Kameroiden osalta vuoto vahvistaa Q92 5G -puhelimen saavan 48 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran, 5 megapikselin syvyysterävyyskameran sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskameran. Etuosassa on yksi 32 megapikselin tasoinen kamerasensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotuksien mukaan LG tulisi julkaisemaan nyt vuotaneen puhelimen Etelä-Koreassa 21. elokuuta ja sen odotetaan olevan tulossa myyntiin 28. elokuuta. Huhuissa on ollut 545 000 wonin hintalappu, joka tarkoittaisi noin 390 euroa. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, onko LG aikeissaan julkaista Q92 5G -puhelinta muilla markkina-alueilla.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG