Yleinen

EasyPark Group ostamassa itseään isomman PARK NOW Groupin – Suomen suosituin pysäköintipalvelu kasvaa maailman suurimmaksi

EasyPark Group on ilmoittanut allekirjoittaneensa sopimuksen, jonka mukaan BMW Group ja Daimler Mobility AG ovat sopineet yhteisyrityksensä PARK NOW Groupin myymisestä EasyPark Groupille, edellyttäen asianmukaisten viranomaisten aiempaa hyväksyntää. PARK NOW on autonvalmistajien YOUR NOW -yhteisyritysten pysäköintitoiminto, joka tarjoaa palveluita myös kimppakyyteihin, kyydin tilaamiseen ja matkan suunnitteluun sekä lataukseen Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. EasyPark aikoo ostaa PARK NOWn laajentaakseen liiketoimintaansa maailmanlaajuisen kasvusuunnitelmansa mukaisesti.

PARK NOW toimii brändien RingGO, PARK NOW, PARK LINE ja PARK MOBILE alla 11 maassa. PARK NOW tarjoaa laajan valikoiman pysäköintiin liittyviä digitaalisia palveluita yli 1 100 kaupungissa. Asiakkaat voivat varata ja maksaa pysäköintipalvelut etukäteen verkossa sovelluksen kautta. EasyPark on nopeasti kasvava eurooppalainen liikkuvuusyritys, joka auttaa kuljettajia etänä löytämään ja hallitsemaan pysäköintipaikkoja ja sähköautojen latauspisteitä sekä maksamaan niistä. EasyPark toimii yli 2 200 kaupungissa 20 maassa Euroopassa ja Australiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”PARK NOWlla ja EasyParkilla on yhteinen tavoite: luoda ratkaisuja, jotka tekevät pysäköinnistä yksinkertaista, nopeaa ja vaivatonta kuljettajille, operaattoreille ja kaupungeille. Tuntuu hyvältä edistää innovaatiota EasyParkin kanssa. Pysäköintialalla markkinaolosuhteet rakentamiselle ja laajentamiselle tämän prosessin kautta ovat erittäin vahvat. Kokonaisuus on suurempi kuin osiensa summa.”, kertoi PARK NOWn toimitusjohtaja Jörg Reimann.

”On erittäin kiehtovaa, että EasyPark ottaa nyt seuraavan askeleen PARK NOWn aiotun hankinnan myötä. Tämä tarkoittaa, että voimme edelleen innovoida ja kehittää palveluvalikoimaamme Suomessa ja kasvattaa liiketoimintaamme tavoittamalla enemmän kaupunkeja, pysäköintioperaattoreita ja kuljettajia. Odotan todella tämän matkan alkamista.”, sanoi EasyPark Suomen maajohtaja Aleksi Kolehmainen.

EasyPark ja PARK NOW eivät ilmoita kaupan ehtoja tai hintaa. Sopimus edellyttää asianmukaisten kilpailuviranomaisten aiempaa hyväksyntää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: EasyParkin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen