HuaweiYleinen

Huawei Watch Fit Elegant -älykello julki – valmistettu ruostumattomasta teräksestä

Huawei Watch Fit Elegant

Huawei on esitellyt Watch Fit -älykellostaan Euroopassa päivitetyn version, joka kantaa nimeä Huawei Watch Fit Elegant. Kyseessä ei ole suuri päivitys perusversioon, vaan Huawei on pääasiassa keskittynyt päivittämään ulkoista toteutusta uusilla tyylikkäillä väreillä ja laadukkailla materiaaleilla.

Uusi Huawei Watch Fit Elegant on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen Frosty White ja musta Midnight Black. Huawei on vaihtanut alkuperäisessä kellossa olleen muovirakenteen ruostumattomaan teräkseen, joka takaa aikaisempaa paremman premium-viimeistelyn. Kellossa on edelleen tuttu fluorielastomeeriranneke. Hintaa uutuusversiolla on 129 euroa ja se on saatavilla valikoiduilla Euroopan markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Fit Elegant tarjoaa suuren 1,64 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää 456 x 280 pikselin tasolle. Näyttöä on suojaamassa 2,5D kaareva lasi, joka tuottaa saumattoman vaikutelman kellon kehyksen kanssa. Kelloon on saatu 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa, Bluetooth 5.0 -yhteys sekä monia antureita, kuten sykesensori, ympäristön valonanturi, IMU-anturi sekä GPS-tuki.

Akunkeston kerrotaan olevan peruskäyttötilanteessa jopa 10 päivää, joka saavutetaan kaksoispiirisarjan ja energiaa säästävien algoritmien ansiosta. Huawei on varustellut Watch Fit Elegantin magneettisella pikalatauksella, jonka avulla kerrotaan viiden minuutin latauksella akun riittävän koko päivän.

Huawei Watch Fit Elegant tarjoaa 12 nopeaa harjoitusanimaatiota, joiden avulla saa apua esimerkiksi kahvitauolla jumppaamiseen. Lisäksi kellosta löytyy 96 harjoittelutilaa, joiden avulla omia suorituksia on mahdollista seurata hyvin tarkasti. Kello tallentaa myös sykkeen, kulutetut kalorit sekä harjoittelun keston reaaliajassa. Kellolla voidaan mitata myös unen laatua, happisaturaatiota tai sydämen lyöntinopeutta. Uutena ominaisuutena Huawei on kelloon tuonut myös kuukautiskierron seuraamisominaisuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei