AndroidHonorYleinen

Edullinen 349 euron hintainen Honor Play -pelipuhelin saapui myyntiin Suomessa

Honor Play kaikissa Suomeen saapuvissa väreissä.

Honor on tuonut tänään 15. elokuuta Suomessa myyntiin uuden Honor Play -älypuhelimen. Kyseessä on Honorin jo Kiinassa esittelemä pelipuhelin, jonka yksi pääominaisuuksista on GPU Turbo -teknologia.

GPU Turbon sisältämä grafiikkasuorittimen kiihdytysteknologia perustuu laitteiston ja ohjelmiston yhdistelmään, joka jäsentää uudelleen perinteisen grafiikan prosessoinnin alemmalla järjestelmätasolla. GPU Turbon hyödyt tulevat erityisesti esille mobiilipeleissä, jotka edellyttävät korkeatasoista ja nopeaa grafiikan prosessointia. GPU Turbo nostaa grafiikkasuorittimen tehokkuutta jopa 60 prosentilla, samalla vähentäen järjestelmäpiirin energiankulutusta 30 prosenttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Playstä löytyy suurehko 6,3 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä. Näytössä on lisäksi lovi, joka on tuttu jo varsin monesta Honor-puhelimesta. Tehoista puhelimessa vastaa Huawein tällä hetkellä tehokkain Kirin 970 -piiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäitä tallennustilaa Suomessa myytävässä versiossa on 64 gigatavua, mutta myös muistikorttipaikka löytyy, joka tukee 256 gigatavun kortteja. Honor Playn pääkaksoiskamera rakentuu 16 ja 2 megapikselin sensoreista ja etukamera on kooltaan 16 megapikseliä. Muita puhelimen tärkeitä tietoja ovat muun muassa 3750 milliampeeritunnin akku, NFC ja sormenjälkilukija. Laitteessa on Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä, jonka päällä toimii EMUI 8.2 -käyttöliittymä.

Suomessa Honor Playn hinta on 349 euroa, joka on vähemmän kuin mikään muu Huawein huippusuorittimella varusteltu älypuhelin Suomessa. Puhelin on saatavilla kaikkien Suomen merkittävien jälleenmyyjien kautta kolmessa värissä, jotka ovat musta, sininen ja violetti.


Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android