AndroidMotorolaYleinen

Tältä näyttää vielä julkaisematon Motorola P30 – Mukana näyttölovi

Lenovon omistuksessa nykyisin olevan Motorola on aikaisessa julkaista täysin uuden malliston älypuhelimia, joiden kohdalla saadaan sanoa hyvästit Moto-brändille. Uudet puhelimet tulevat huhujen mukaan kantamaan nimiä Motorola P30, Motorola P30 Note ja Motorola P30 Play. Vaikka puhelimia ei ole vielä virallisesti julkaistu, niin AndroidPure-sivusto on saanut käsiinsä lehdistökuvia Motorola P30 -mallista.

Kuvat kertovat puhelimesta paljon. Tällä kertaa Motorola pyrkii tekemään vaikutuksen iPhone X -puhelimen kaltaisella ulkonäöllä. Motorola P30 -mallissa on suuri näyttölovi, alumiinista ja lasista rakentuva ulkoinen olemus sekä kaksoiskamera löytyy puhelimen vasemmasta yläkulmasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevaan puhelimeen odotetaan sivuston tietojen mukaan 6,2 tuuman 19:9-kuvasuhteen näyttöä, kahdeksanytimistä järjestelmäpiiri ja jopa 6 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilavaihtoehtoina pitäisi olla 64 ja 128 gigatavua. Kameroiden osalta puhelimessa kerrotaan olevan 16 + 5 megapikselin pääkamera sekä 12 megapikselin etukamera, joka tukee AI- ja AR -kuvaustiloja. Motorola P30 -mallissa on myös 3000 milliampeeritunnin akku ja pikalataustuki.

Uuden Motorola P30 -malliston puhelimien julkaisun odotetaan tapahtuvan pian, vaikka tarkkaa päivää ei ole vielä tiedossa.

Lähde: AndroidPure.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android