HMDNokiaYleinen

Edullinen Nokia C20 Plus julki – tarjoaa suuren 4950 mAh akun ja Android 11 Go -käyttöjärjestelmän

Suomalainen HMD Global on julkaissut tänään Kiinan markkinoille uuden edullisen hintapisteen Nokia C20 Plus -älypuhelimen. Kyseessä on yhtiön toinen tämän viikon uutuuspuhelimista, sillä jo alkuviikosta esiteltiin Nokia C01 Plus -puhelin Venäjän markkinoilla. Nokia C20 Plus on hieman paremmin varusteltu laite, mutta ei tarjoa hintaluokassaan mitään ihmeellistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C20 Plus on valmistettu muovista ja se perustuu suurehkon 6,5 tuuman LCD-näyttöpaneelin ympärille. Näytössä on HD+ -tarkkuus, 20:9-kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Tehoista vastaa Unisoc SC9863a -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Nokia C20 Plussassa on myös tuki microSD-muistikortille aina 256 gigatavuun asti.

Kameroita puhelimen takaosaan on saatu kaksi, jotka ovat 8 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä on Android 11 Go, eli hieman kevennetty versio täysiverisestä Android 11 -versiosta. Akunkesto on suuren 4950 milliampeeritunnin akun varassa, jota pystytään lataamaan 5 watin latauksella microUSB-liittimen kautta. Nokia C20 Plussassa on lisäksi 3,5 millimetrin kuulokeliitin, FM-radio sekä yksi kaiutin.

Kiinassa HMD Global esitteli Nokia C20 Plussan kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen ja musta. Hintaa puhelimella on kerrottu olevan 799 juania, eli noin 102 euroa. Toistaiseksi HMD Global ei ole julkaissut puhelinta globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Nokia C20 Plus -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD