OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 -puhelimen tarkat tekniset tiedot vuotivat

OnePlus Nord

OnePlus esitteli tällä viikolla uuden Nord CE 5G -puhelimen, mutta mahdollisesti jo heinäkuussa on luvassa uusi OnePlus Nord 2, joka olisi todellinen seuraaja viime vuoden suositulle OnePlus Nordille. Puhelimesta on kuultu jo aikaisemminkin useita tietoja, mutta nyt tuorein vuoto paljastaa tarkat tekniset ominaisuudet.

Tulevassa puhelimessa on tietojen mukaan 6,43 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, joka perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä pitäisi olla myös 90 hertsin virkistystaajuus sekä näytönalainen sormenjälkilukija. OnePlus on aina ollut vahvoilla muistiversioiden kanssa ja nyt OnePlus Nord 2:een odotetaan 8 + 128 gigatavun sekä 12 + 256 gigatavun versioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuten jo aikaisemmin on kerrottu, OnePlus Nord 2 saanee MediaTekin kehittämän Dimensity 1200 -järjestelmäpiirin. Kyseessä olisi OnePlussan historian ensimmäinen puhelin ilman Qualcommin järjestelmäpiiriä. OnePlus Nord 2 -malliin on vuodon mukaan lupa odottaa myös 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 30 tai 65 watin tehoista pikalatausta.

Takaosan kameratoteutuksen pitäisi olla muotoilultaan varsin samanlainen OnePlus 9 Pron kanssa, mutta salama olisi hieman alempana. OnePlus Nord 2:n kamera tulee koostumaan 50 megapikselin tasoisesta Sony IMX766 -kamerasensorista, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa kerrotaan olevan 32 megapikselin tasoinen selfiekamera, mutta toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, onko etuosassa alkuperäisen Nordin tavoin kaksi kameraa.

Toistaiseksi OnePlus Nord 2:n tarkasta julkaisupäivästä ei vielä ole tietoa, mutta monesti huhuissa on mainittu heinäkuu. Eli viimeistään ensi kuussa puhelimesta pitäisi kuulua lisätietoja ja varmasti ennen julkaisua laitteesta nähdään lisää vuotoja.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Turha puhua,kunnei oleTietoo!

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus